Nyutdannede 2020 - Anlegg

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Konsernet har i dag ca. 37.500 medarbeidere i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA. Vi er en del av et globalt selskap, men like stolt over å være en lokal aktør. Skanska Norge omsatte i 2018 for 14,6 milliarder norske kroner, hvorav forretningsområde Bygg utgjorde ca. 6,2 mrd.

FirmaSkanska Norge
FylkeHele landet
Søknadsfrist01.03.2020

Vil du være med og gjennomføre de mest spennende bygg- og anleggsprosjektene i Norge?

Vi søker deg som er nyutdannet og vil være med på laget til et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern. Konsernet har i dag ca. 38 000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.

Du bør finne motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet.

Young Professionals Program

For å sikre at overgangen fra studier til arbeidsliv blir så god som mulig, blir alle nyutdannede deltagere i vårt Young Professionals Program (YPP). I løpet av programmet blir du kjent med strategien og kulturen vår, og du får muligheter til å bygge nettverk. Du får også grunnopplæring i sentrale områder som HMS og etikk, og du vil bli kjent med Skanskas ulike regioner og spesialistselskaper.

Jobb i Skanska

Det finnes gode utviklingsmuligheter i Skanska, uansett om du jobber i bygg, anlegg eller spesialistselskapene.

I tillegg til entreprenørvirksomheten, har vi spesialistselskaper innen boligutvikling, grunnarbeid, tekniske installasjoner, masseflytting, kontorinnredning, maskinutleie, modulbygging, stålkonstruksjon, asfalt, oppmåling og geologi.

Vi er en prosjektbasert organisasjon og har virksomhet der oppdragene finnes. Vi har også faste kontorer i de fleste større byene i Norge.

Anlegg

Ved å jobbe i anleggsvirksomheten vil du være med og bygge for eksempel veier, broer, kraftstasjoner, dammer og tunneler. Da reiser du dit prosjektet ligger og bor og arbeider der i prosjektperioden. På brakkeriggen blir det sørget for mat og rene rom.

I anleggsvirksomheten arbeider man i hovedsak fire- eventuelt femdagers uke, men 12- 9-ordning kan også påregnes - det vil si at man jobber 12 dager og har 9 dager fri.

Mulighetene er mange i Skanska, også internasjonalt.

Du finner mer informasjon om Skanska på våre hjemmesider www.skanska.no

Kontakt oss på rekruttering@skanska.no om du har noen spørsmål.

Søknadsprosess

I søknadsskjemaet blir du bedt om å laste opp vedlegg. For at vi skal kunne vurdere din søknad er det nødvendig at du legger ved:

  • CV
  • Vitnemål og/eller karakterutskrift
  • Personlig søknadsbrev, der du forteller kort om deg selv og ønsket arbeidsfelt

Søknadsfristen er satt til 1. mars 2020.

Søk her

Vis flere stillinger: