Senior rådgiver Anleggsteknikk

Sweco former fremtidens byer og samfunn. Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo, Hordaland, Trøndelag
StedOslo, Bergen eller Trondheim
Søknadsfrist29.09.2019

Har du verdifull anleggserfaring – vi trenger deg!

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber vi på spennende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som både er imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Har du erfaring fra entreprenør og har lyst til bruke din kompetanse på å planlegge prosjekter? Som anleggstekniker får du ansvar i små og store tverrfaglige infrastruktur-, energi- og byggeprosjekter. Gruppen for berg og anleggsteknikk i Oslo teller 12 faglig sterke, sosiale og hyggelige kollegaer som for tiden jobber med blant annet E16 Vossebanen Arna-Stanghelle, IC Dovrebanen og E39 Mandal Øst-Lyngdal.

Hos oss utvikler du deg. I Sweco møter du en variert, fleksibel og sosial arbeidshverdag. Vi tror på inkludering, utvikling og det å være i forkant på våre prosjekter. Det er viktig for oss at du blir hørt, at du får mulighet til å utvikle deg, og at du deler og søker kunnskap. I Sweco spiller vi hverandre gode. Vi søker deg som er initiativrik, faglig engasjert og som samarbeider godt med andre. Du er selvstendig og beslutningsdyktig, har en konstruktiv tilnærming til utfordringer, og bygger gode relasjoner både internt og eksternt.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Faglig og tverrfaglig ledelse av store samferdselsprosjekter.
  • Anleggsteknisk rådgivning i små og store prosjekt.
  • Utarbeide anleggstekniske rapporter og faseplaner.
  • Prosjektering av anleggskonstruksjoner.
  • Utarbeide beskrivelser og konkurransegrunnlag til entreprenør.
  • Oppfølging av prosjekt på bygge- og anleggsplass.

Dette kan du:

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen relevante fag (bygg- og anleggsteknikk)
  • Du har noen års erfaring fra rådgiver, entreprenør eller byggherre, innen anleggsfag som ingeniørgeologi, vei/bane, infrastruktur i grunn, betongkonstruksjon mot grunn og geoteknikk
  • Du har gjerne erfaring med og kompetanse på bruk av relevante dataverktøy innenfor 3D/BIM
  • Du ønsker å jobbe faglig og/eller med ledelse i prosjekt, med egen basis i anleggsfagene

Kontaktpersoner:

Marie Nokken

Avdelingsleder Oslo

marie.nokken@sweco.no

Trine Ruud Gjerde

Regionleder Bergen

+47 477 03 630

trineruud.gjerde@sweco.no

Mads Eriksen

Avdelingsleder Trondheim

+47 481 58 306

Søk stilling

Vis flere stillinger: