Prosjekteringsleder Signal - Oslo

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist30.09.2019

Vil du lede noen av Norges mest spennende signalprosjekter? Våre ingeniører jobber på prestisjeprosjekter som Fornebubanen, InterCity Østfoldbanen, Follobanen og lettbaneprosjekter i hele Skandinavia. Nå søker vi en engasjert signalingeniør til stillingen som prosjekteringsleder signal, som kan bidra til videreutviklingen av våre tjenester, både faglig og markedsmessig. Er du klar for nye utfordringer? Les mer her!

SETT DITT PREG PÅ NORGES MEST KOMPLEKSE PRESTISJEPROSJEKTER

COWI søker nå etter en medarbeider med kompetanse innen jernbane og signal, som ønsker å jobbe som prosjekteringsleder signal. Du vil bli en del av vårt fagmiljø innen jernbane og stillingen innebærer et nært samarbeid med andre jernbanetekniske fagpersoner i COWI både i Norge og i et større miljø i Danmark. Du vil være ansvarlig for styring signalprosjekter som typisk omfatter endringer i eksisterende anlegg eller prosjektering av nye anlegg.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Prosjekteringsledelse for fagområdet signal.
  • Tverrfaglig prosjektering med andre jernbanetekniske fag.
  • Organisering av arbeidsoppgaver mellom signalressurser (herunder ressurser i Danmark).
  • Koordinering mot prosjektledelsen i større prosjekter vedrørende timebudsjett, fremdrift og annen planlegging.
  • Overordnet ansvar for ferdigstillelse av leveranser i henhold til avtalt fremdrift og kvalitet.
  • Faglig innspill i tilbudsarbeid.

DU ER STRUKTURERT, FREMOVERLENT OG RESULTATBEVISST

Vi søker en ryddig person med signalerfaring som har evnen til, og et ønske om, å styre og følge opp signalprosjekt(er) fra start til mål i henhold til kundens krav og gjeldende regelverk. Du må ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, være resultatbevisst og ha evne til å lede prosjektmedarbeidere til å levere til rett tid med høy kvalitet.

Stillingen innebærer kundekontakt og ansvar for prosjektstyring, så du bør være fremoverlent og selvstendig med god forretningsmessig forståelse. I de fleste prosjekter samarbeider vi med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og med kolleger på tvers av avdelingene i COWI, derfor er det viktig at du er flink til å kommunisere og at du har forståelse for et tverrfaglig samarbeid med fokus på et samlet sluttprodukt.

Du bør ha noe erfaring med AutoCAD som tegningsverktøy, og gjerne erfaring som rådgiver, entreprenør eller fra byggherre. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Kvalifikasjoner

  • Bachelor eller masterutdanning fra relevante fagfelt som f.eks. elektronikk, automasjon, informatikk, matematikk eller kybernetikk. Eller Signalmontør med relevant erfaring. Dokumentert erfaring og resultater kan kompensere for manglende formell utdanning.
  • "Signalfag for ingeniører" fra Norsk Jernbaneskole, eller tilsvarende.
  • Gode skriftlige og muntlige formuleringsevner, både på norsk og engelsk.
  • Kjennskap til Bane NORs arbeidsprosesser for signal.

COWI SOM ABREIDSPLASS

I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Dette styrker vår evne til å levere både pålitelige og innovative transportløsninger effektivt i alle faser av prosjektene – med et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

Vi tilbyr en dynamisk arbeidsplass, med gode kolleger, utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • I COWI satser vi tungt på å utvikle prosjektledere, samt på ledelse og ledelsestrening. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Pål Foshaugen (Seksjonsleder), tlf: 95 26 91 16, e-post: pafo@cowi.com
Jon Eivind Abrahamsen (Fagansvarlig), tlf. 90 11 30 31, e-post: jona@cowi.com

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig. Søknader vurderes fortløpende, og må inkludere CV og søknadsbrev for å bli vurdert. Arbeidssted vil være Oslo. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: