Anleggsleder

Isachsen ble stiftet i 1986 og er et av Norges ledende entreprenørkonsern innenfor anleggsdrift. Evnen til hele tiden å se litt lenger enn til dagen i dag, er vår kanskje viktigste styrke. En fremoverlent og samfunnsbevisst forretningsdrift har lagt grunnlaget for over 30 års sammenhengende vekst. Hver dag møter mer enn 600 dyktige fagarbeidere på jobb for å gi sitt bidrag til at landets infrastruktur hele tiden blir litt bedre og litt tryggere. Isachsen, entreprenørskap satt i system.

Les mer om oss på www.isachsenanlegg.no

FirmaNordisk Sprøytebetong - Isachsen Anlegg
FylkeBuskerud, Flere fylker
StedSolbergelva / Østlandet
Søknadsfristsnarest

Oppdragsmengden er for tiden i vekst og vi søker derfor etter dyktige, motiverte fagfolk som ønsker å bli anleggsleder til vårt selskap Nordisk sprøytebetong. Vi har fokus på å være i front av den siste utvikling innenfor utstyr, kompetanse og dataprogrammer.

Nordisk Sprøytebetongs arbeidsområder er fundamenter, grunnmur, ringmur, plate på mark samt større plassbygde konstruksjoner med dekker og vegger. Dette vil være seg både boliger, leilighetsbygg og ulike typer næringsbygg. I tillegg har vi verdifull spisskompetanse innenfor fjellsikring. For mer informasjon, se www.nosb.no

Anleggsleder har det overordnede ansvaret for anleggsprosjektets drift og produksjon. Stillingen har personalansvar. Foruten daglig oppfølging av organisasjonens til enhver tid gjeldende regelverk, inkluderer anleggslederens arbeidsoppgaver blant annet følgende:

  • Daglig ledelse av anleggsplassene våre
  • Tilrettelegging/arbeidsforberedelse for oppdrag
  • Bistå med tilbud, samt oppfølging av kontrakt- og endringsarbeider
  • Kalkulasjon og økonomisk rapportering
  • Kvalitetssikring og etterlevelse av HMS regelverk på byggeplassen, kvalitetssikring av leveransen
  • Firmaets representant på driftsmøter

Vi søker primært deg med noen års erfaring fra jobb som anleggsleder, men mottar gjerne også søknad fra deg som mener å kunne dokumentere at anleggsleder er ditt naturlige, neste skritt på karrierestigen.

Du har bred erfaring med forskalingsarbeid og betongarbeid og kan lese arbeidstegninger og armeringstegninger.

Ingeniør/teknisk fagskole er en fordel, men relevant yrkeserfaring kan veie opp for manglende utdannelse. Du må trives med å lede mennesker og du må beherske norsk, både muntlig og skriftlig. Du identifiserer deg med våre verdier:

På - Ryddig - Romslig - Humoristisk - Miljøbevisst

Stillingen ønskes besatt av selvstendige, ansvarsbevisste og handlekraftige personer med sterk stå-på-vilje og høy gjennomføringsevne.

I tillegg til faglige utfordringer får du også ta del i et arbeidsmiljø hvor det er høyt under taket og hvor latteren sitter løst – Sterk sans for humor inngår i stillingsinstruksen!

I tillegg tilbyr vi:

  • gode opplæringssystemer og mulighet for selvutvikling
  • attraktive lønnsbetingelser
  • gode pensjons- og forsikringsordninger
  • etablerte HMS- og kvalitetssystem
  • trivelig og romslig arbeidsmiljø

Spørsmål om stillingen

Per Schjerven
Prosjektleder Nordisk Sprøytebetong
916 52 923

Søk stilling