Jan Otto Trulsen blir ny økonomidirektør i WSP. Foto: McCann

Trulsen ny økonomidirektør i WSP

Jan Otto Trulsen er ansatt som ny økonomidirektør/CFO i WSP Norge AS. Han tiltrer stillingen i september.

- Jan Otto er en erfaren CFO og økonomileder med erfaring fra internasjonal virksomhet og med dokumenterte resultater fra både offentlige og private virksomheter i flere bransjer. Hans bakgrunn og tilnærming til rollen passer WSP og den utviklingen vi er i gang med veldig godt, og jeg er veldig glad for å få ham med på laget, sier Hilde Nordskogen, administrerende direktør i WSP Norge i en pressemelding.

Trulsen kommer til WSP fra en rolle som leder av økonomitjenester i TheVIT, som er et selskap som tilbyr økonomi-, HR- og regnskapstjenester. Før det var han CFO for Norge og Norden i reklame- og kommunikasjonshuset McCann, og i KPMG, hvor han i tillegg ledet stabsfunksjoner innenfor IT, HR og administrasjon. Han har vært økonomisjef og hatt flere andre sentrale roller i en rekke profilerte selskaper som Sykehuspartner, Telenor Business Solutions og NSB. Trulsen er utdannet siviløkonom fra BI, med spesialisering innenfor økonomistyring og regnskap.

- En virksomhet oppnår mer suksess når den økonomiske styringen er tett integrert med strategien og forretningsmålene, og jeg er derfor opptatt av at økonomifunksjonen tar en aktiv del i virksomhetens verdiskaping. Som CFO i WSP Norge vil mitt fokus være å sørge for at beslutningene som tas resulterer i økt lønnsomhet, vekst og utvikling, slik at WSP når målene sine. WSP er i gang med en spennende utvikling i Norge, og jeg gleder meg til å bli med på fortsettelsen, sier Trulsen.

Økonomidirektøren/CFO rapporterer til administrerende direktør og inngår i ledergruppen i WSP Norge.