Tilbudsleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

NCC Building Norge bygger bærekraftige boliger og kontorer, offentlige bygg som skoler, sykehus og idrettshaller, og næringsbygg som butikker og varehus. Vi jobber med både offentlige og private kunder i Norge. Med et høyt kompetansenivå innen bærekraft, digitalisering og kundefokuserte samspills- og samarbeidsmetoder utvikler NCC Building Norge prosjektene sammen med kunden i en tidlig fase.

FirmaNCC Building Norge
FylkeOslo, Buskerud
StedLier eller Oslo
Søknadsfrist25.08.2019

NCC Building Norge søker Tilbudsleder

Næringsbygg, skoler og badeanlegg/svømmehaller er store satsningsområder for NCC i Norge, der vi utvikler og bygger stadig flere prosjekter. Til vår kalkyleavdeling for Oslo/Østlandet søker vi en engasjert og fremtidsrettet tilbudsleder.

Hva blir dine nye utfordringer?

Som tilbudsleder vil du få spennende, utfordrende og varierte arbeidsoppgaver innen utarbeidelse av tilbud/anbud, dette inkluderer:

  • Hovedansvar for å utarbeide tilbud og anbud som leder i et tilbudsteam, samt delta i utviklingen av løsningsforslag i design og tidligfaseprosjekter
  • Lede møter i tilbudsfasen
  • Gjennomføre risiko- og mulighetsanalyser
  • Delta i forhandlinger med leverandører
  • Kalkulasjon av tilbud, hovedsakelig i dataverktøyet ISY ByggOffice
  • Innhente pristilbud fra underleverandører (UE) og leverandører
  • Evaluere innkomne tilbud fra UE og leverandører
  • Sørge for at det utarbeides et godt beslutningsunderlag for tilbudsgivning, innen tidsfrister
  • Ferdigstillelse- og innlevering av anbud/tilbud
  • Delta i forhandlings- og kontraktsmøter med kunder

Hva forventes av deg?

For å trives hos NCC må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig på egne meninger. Som tilbudsleder er du systematisk, løsningsorientert og strukturert i din arbeidsmetodikk. Du er en god teamleder, som evner å motivere og få kolleger til å levere kvalitet innen gitte tidsrammer, men som også trives med en selvstendig arbeidshverdag. For å lykkes må du være strategisk og helhetstenkende.

Formell kompetanse:

  • Byggteknisk bakgrunn, gjerne utdannet ingeniør eller sivilingeniør
  • Fordel med erfaring fra byggebransjen, gjerne fra prosjektledelse, med interesse for kalkulasjon og økonomi
  • Komfortabel med bruk av IT-verktøy, samt interesse for digitale løsninger og 3D kalkylemodeller
  • Behersker norsk eller skandinaviske språk, skriftlig og muntlig

Hva tilbyr vi?

I NCC kommer du til et selskap med gode verdier, høy miljøbevissthet, store ambisjoner og en sterk vilje til å lykkes. Vi tilbyr våre medarbeidere konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et spennende og dynamisk arbeidsmiljø. I denne stillingen kan man ha kontorsted på Kjellstad i Lier eller ved Østensjøveien på Brynseng i Oslo.

Tilbudslederene hos oss tilhører en egen avdeling som samarbeider tett med linjen. Dette betyr tettere faglig og personalmessig oppfølgning. Du får ta del i et aktivt landsdekkende kalkylenettverk som du kan dele erfaringer med og vil ha en leder som støtter og bistår deg. I vårt nettverk har vi godt samhold og gode læringsforhold med store muligheter for personlig utvikling.

Bli med å skap fremtidens bygg med oss!

Søknadsadministrasjon:

Experis bistår NCC i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av dem. Registrer din CV og søk på stillingen her. Det er en fordel om du legger ved en kortfattet søknadstekst eller motivasjonsbrev. Søknader behandles fortløpende.

Frist: Snarest og innen 25.august

Tiltredelse: Etter avtale

Kontraktsform: Fast

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner ved Kristian Aarsnes Abrahamsen eller Benedikte Lund.

Kristian Aarsnes Abrahamsen
Senior rådgiver, Experis AS
+47 913 67 999
kaabra@no.experis.com

Benedikte Lund
Rekrutterer, Experis
+47 928 35 315
benedikte.lund@no.experis.com

Vis flere stillinger: