PAM Norge arrangerer støpejernsseminar i september

Norske ledningseiere står foran store investeringer i ledningsnettet i årene som kommer, og økt fokus på sikkerhet i vannforsyningen betyr at det nå er enda viktigere enn noen gang tidligere å stille de rette kravene til materialvalg og løsninger.

Arrangementet holdes på Scandic Airport Hotel, Gardermoen den 19.september i år og har fokus på støpejern som materiale. Seminaret henvender seg i første rekke til beslutningstakere hos kommuner, vannverk og VA-rådgivere i tillegg til nøkkelpersoner hos grossister og entreprenører.

- Vann er vårt viktigste næringsmiddel og vi har et felles ansvar i å forvalte denne verdifulle ressursen på en bærekraftig måte. Det store spørsmålet er hvordan fremtidens løsninger skal designes og hvilke materialegenskaper som bør vektlegges, sier Håkon Killerud, markedssjef i PAM Norge.

- Seminaret vil belyse dagsaktuelle temaer knyttet til støpejern satt inn i en kontekst som vi håper kan bidra til økt forståelse og trygghet for de valg som ledningseiere og rådgivere står overfor. Til å belyse disse temaene har vi fått med oss spennende forelesere som alle vil dele av sine erfaringer og sin kunnskap. Vi er sikre på at dette blir en spennende og interessant dag, og håper seminaret også kan være en møteplass hvor praten går og erfaringer deles på tvers av kommunegrenser og fylker, legger han til.

Det tilbys også et eget opplegg for eventuelle ledsagere under seminaret med tur til fantastiske Hadeland Glassverk. Ønsker man å kombinere seminaret med et weekendopphold i Oslo, har vi også et tilbud på dette hvor vi kan sette sammen en pakke inkludert overnatting og aktiviteter.