Kilen brygge i Sandefjord. Illustrasjon: EVE Images.

AF-selskap bygger nye Kilen Brygge

Strøm Gundersen Vestfold, der AF Gruppen er hovedaksjonær, er valgt som entreprenør for oppføring av byggetrinn 2 på leilighetsprosjektet Nye Kilen Brygge i Sandefjord.

Oppdragsgiver er Kilen Utbygging 2 AS som eies av AF Eiendom sammen med Miliarium Bolig. Kontrakten omfatter gjennomføring av byggetrinn to som består av tre bygg med totalt 56 leiligheter og tilhørende utenomhusarbeider.

Kontrakten gjennomføres som en totalentreprise i samspill og har en verdi på 122 millioner kroner ekskl. mva. Prosjektet ferdigstilles henholdsvis til påske og november 2020.

Nye Kilen Brygge består totalt av syv bygg med 136 leiligheter fordelt på to byggetrinn. Over 80 prosent av leilighetene er allerede solgt og Strøm Gundersen Vestfold er godt i gang med bygging av trinn 1.

De første leilighetene blir klare for innflytning i løpet av første kvartal 2020.

- Nye Kilen Bygge er et flott prosjekt med god utsikt ved vannkanten og med fem minutters gange til Sandefjord sentrum. Vi har et godt samspill mellom utbygger og entreprenør og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet på det neste byggetrinnet, sier Amund Tøftum, konserndirektør Bygg i AF Gruppen.