NIRAS har flyttet til Kvadraturen

Med sterk vekst i Oslo ble det behov for større lokaler og NIRAS har nå flyttet til Kongens gate 4 i Kvadraturen - det tidligere kunst- og arkitekturmuseet. 

- På hovedkontoret i Norge har ingen tilgang til parkering av egen bil, men alle ansatte har tilgang til bysykkel gjennom jobben. I Danmark har NIRAS den fremste posisjonen som «bærekraftsrådgiveren» etter over 60 år med rådgivning innen hele miljøfeltet og innen fornybar energi. I Norge jobbes det både faglig og kulturelt med å ta denne samme posisjon i markedet. Selv om det er i prosjektene vi utfører at den virkelige påvirkningen gir resultater, er vi opptatt av å skape en bevissthet hos alle ansatte gjennom organisering av rammene for vår egen hverdag. Det var viktig for oss å fortsette å ha kontor tett på offentlig kommunikasjon for å redusere bilbruken og vi ser at særlig de unge setter pris på å være en del av det urbane bylivet, sier Janne Aas-Jakobsen,direktør for NIRAS i Norge.

I de nye kontorene er også Oslo Prosjektadministrasjon, datterselskap til NIRAS, under samme tak som resten av de ansatte i Oslo, og NIRAS International Consulting, som driver med bistandsprosjekter, flytter inn til jul.

NIRAS har nå cirka 100 ansatte i Norge og har kontorer i Drammen og Stavanger i tillegg til Oslo.