Deco med to nye listefrie løsninger

Deco Systems kommer nå med to nye smygplater som begge er en videreutvikling av sin tidligere prisvinner.

Deco Smygplate, med navnet fra produsenten NMC, «ARSTYL® LS1», vant den prestisjetunge designkonkurransen Red Dot Award – for høy designkvalitet i 2017.

- Etter snart 200.000 leverte meter har vi nå videreutviklet Deco Smygplaten og kommet med to nye Smygplater. Vi har fått mange tilbakemeldinger fra kunder og har derfor laget en Smygplate for vindu og en for dør, sier daglig leder Rune Tetlivold i Deco Systems i en pressemelding.

Deco Smygplate WS1 er utviklet med hardere kjerne slik at den tåler tøffere påkjenning. I tillegg passer den inn i vindussporet på 10 mm. Smygplaten WS1, som er produsert i high density Polystyren, er nå blitt kledd med gipsplatepapir for enklere behandling. Målene er 55 mm på vegg og 220 mm på foringssiden, med lengde på 2,4 meter. Produktet kan også leveres med forskjellige lengder og ferdig kappet for store prosjekt

Deco Smygplate WS2 er laget for å tilfredsstille de høye kravene til listefrie dører. Smygplaten WS2 er enda hardere enn WS1, men er ikke like bred på foringssiden. Målene er 55 mm på vegg og 70 mm på foringssiden, med lengde på 2,2 meter.

- Begge de nye modellene har en profiltykkelse på 12,5 mm på vegg. De er nå tilpasset til bruk mot gips. Dette produktet trenger nå ingen ekstra spikerslag. Vi har utviklet og laget disse for Norsk Byggestandard, slik at overgangen strimles på vanlig måte i henhold til NS-3420, sier Johnny Hoff i Deco Systems.