Huseby ny styreleder i Kebony

Ingvild Huseby er ny styreleder i norske Kebony.

Ingvild Huseby

I løpet av karrieren har Huseby drevet frem vekst i en rekke virksomheter innen telekom/IT/IoT (Internet of Things), hvor hun hun har økt driftsresultatene ved å innføre nye forretningsmodeller, skriver Kebony i en pressemelding.

- Jeg blir motivert av Kebonys evne til å skape bærekraftige kvalitetsprodukter uten kompromisser, og av Kebonys markedspotensiale. Jeg ser frem til å samarbeide med teamet om å skape og opprettholde et best mulig miljø for innovasjon, kvalitet og forretningssuksess, sier den nyutnevnte styrelederen, med seksten års erfaring som styremedlem og fire års erfaring som styreleder

Som styremedlem skaper hun sine strategiske fortrinn ved hjelp av nye forretningsmodeller som muliggjøres av digitalisering og kunstig intelligens. Huseby har en cand.scient./master i kjernefysikk og kaosteori (Universitetet i Oslo), Master of Management med hovedfag i International Business og Strategy (BI, IMD, Babson, Telenor) samt grader i relasjonspsykologi (Norsk Gestaltinstitutt) og bedriftsøkonomi (NHH).