Infobric utvider sortimentet av digitale løsninger for å øke sikkerheten og effektiviteten i den nordiske byggebransjen. Gjennom oppkjøpet blir Tempus AS med datterselskapet Templus AB nå en del av Infobric.

Infobric kjøper Tempus

Infobric kjøper Tempus AS og styrker sin posisjon som digitaliseringspartner til byggebransjen i Norden.

Med Tempus som en del av Infobric, tar selskapet neste steg mot å bli den ledende digitaliseringspartneren til byggebransjen i Norden, melder Infobric i en pressemelding.

Gjennom oppkjøpet blir Tempus AS med datterselskapet Templus AB nå en del av Infobric.

Vil bli ledende i Norden

– Norge er vårt neste satsingsområde og oppkjøpet er et viktig steg på Infobrics vei mot å bli den ledende digitaliseringspartneren for den nordiske byggebransjen. Gjennom Tempus får vi mer enn 30 års erfaring og kompetanse innen brukervennlige løsninger for blant annet tidsregistrering, samt at vi styrker vårt produkttilbud for å hjelpe våre kunder å øke sikkerheten og effektiviteten i sine byggeprosjekt, sier Dan Friberg, adm. direktør Infobric AB i pressemeldingen.

Tempus har i mer enn 30 år utviklet og levert systemer som bistår selskaper med en enklere arbeidsdag. Tidsregistreringssystemet har vært sentralt siden starten, der kundene har verktøy som gir oversikt over tidsforbruk og andre viktige ressurser i virksomheten.

Dan Friberg, administrerende direktør i Infobric og Claus Harald Olsen, daglig leder i Tempus.

Kjøpet av Tempus er et strategisk viktig steg for Infobric, som siden 2016 har vokst kraftig i det svenske markedet. De siste fem årene har Infobric satset på å etablere sitt varemerke innen byggebransjen i Norge. Sammen med Tempus forsterker Infobric sin posisjon og sitt tilbud, samt tilfører selskapet kompetanse innenfor blant annet produktutvikling og salg i det norske markedet.

Skal gjøre det enklere å skape en bærekraftig byggebransje

Sammen vil konsernet omsette for mer enn 200 MSEK og ha totalt cirka 80 medarbeidere. Løsningene vil til sammen være i bruk på nærmere 15.000 byggeplasser i Norden.

– Vi ser et stort potensial i å vokse sammen i Norge de neste årene. Byggebransjen står foran en stor digital transformasjon samtidig som bransjen fortsatt går på relativt høyt trykk. Dessuten øker både lov- og samfunnskrav samt bransjens egne forventninger trykket på næringen for å forbedre holdbarheten i virksomheten både økonomisk, sosialt og miljømessig. Infobric får nå ytterligere kraft og kompetanse til å utvikle løsninger rundt dette for alle involverte aktører, sier Friberg.

– Infobric og Tempus har sammen en kompletterende produktportefølje som gir våre kunder raske og enkle muligheter til å videreutvikle sin digitaliseringsprosess med samme leverandør. Felles kompetanse og erfaring vil styrke produktutviklingen og gi markedet effektive og fremtidsrettede løsninger, avslutter daglig leder Claus H. Olsen i Tempus.