Fra venstre: Håvard Henriksen (Betonmast) Bjørnar Veum (Mimax), Thomas Breian (Betonmast) og Christina Mandt (Betonmast)

Mimax-avtale med Betonmast på Lørenskog

Kjerneboring- og betongsagingsfirmaet Mimax har signert nok en avtale med Betonmast Boligbygg AS. Denne gangen gjelder det Snølia og Tribunen på Lørenskog.

Prosjektene består av 360 og 62 leiligheter fordelt over totalt cirka 35.000 kvadratmeter. Prosjektene skal etter planen ferdigstilles i oktober 2021.

- Dette er det fjerde samarbeidsprosjektet på rad vi signerer avtale med Mimax. Samhandling og sterkt fokus på HMS og alltid konkurransedyktige priser er viktig for oss i Betonmast. Mimax er best på dette og deres dyktige ansatte har levert hele veien. Vi har en god samarbeidspartner å støtte oss på i en hektisk hverdag, sier prosjektleder Håvard Henriksen i en pressemelding.

Det første samarbeidsprosjektet var Mortensrudhøyden i 2011, så Lillohøyden og Nybyen Økern. Marked- og kalkulasjonsleder i Mimax Bjørnar Veum er klar på at kontinuitet gjør at samarbeidet blir både enklere og mer effektivt.

- Takhøyden er høy, og fokuset har alltid vært å spille hverandre gode. Vi har lært mye gjennom det lange samarbeidet som vi tar med oss i andre prosjekter. Å Jobbe for en så seriøs og ryddig aktør som Betonmast gjør oss bedre, og er klart en stor fordel, sier Veum.