Ill. LINK arkitektur/Construction City

OBOS Forretningsbygg skifter navn til OBOS Eiendom

Fra 1. april skifter OBOS Forretningsbygg AS navn til OBOS Eiendom AS.

OBOS’ tradisjoner med å bygge og forvalte kjøpesenter og kontorlokaler går helt tilbake til 1952, da OBOS Forretningsbygg ble etablert. Siden den gang har vi utvidet vår portefølje med større prosjekter og nyskapende byutvikling.

– I dag er OBOS Eiendom en stor aktør innen byutvikling. Samtidig med navneendringen forsterker vi også vår kompetanse innen konseptutvikling og eiendomsdrift, heter det i en pressemelding fra selskapet.

– Vi brenner for bærekraftig byutvikling og har fokus på å skape gode handels- og kontorbygg med kundens behov i sentrum, sier konserndirektør for OBOS Eiendom, Nils M. Bøhler.

Verdien av eiendommene som forvaltes er i størrelsesorden på 16 milliarder.

– Målet er å fortsette å bygge opp en sterk merkevare innen eiendomsbransjen slik at vi sikrer en enda kraftigere vekst fremover, sier Bøhler.

OBOS Eiendom vil satse ytterligere på utviklingsprosjekter og vil årlig investere cirka 1 milliard i nye næringsprosjekter.

– Hovedfokus de neste årene er utviklingen av Ulven og Construction City, ferdigstillelse av Kværnerbyen med prosjektet Oslo K og Turbinveien 2-4 samt utvikling av Holmlia Senter som et levende samlingspunkt for bydelen, sier Bøhler.