Illustrasjon: HRTB ArkitekterIllustrasjon: HRTB ArkitekterIllustrasjon: HRTB ArkitekterIllustrasjon: HRTB ArkitekterIllustrasjon: HRTB ArkitekterIllustrasjon: HRTB Arkitekter

Betonmast bygger 238 Lørenskog-leiligheter for Selvaag Bolig

Betonmast Boligbygg har signert en totalentreprisekontrakt om detaljprosjektering og bygging av 238 leiligheter i byggetrinn 1 og 2 på Skårersletta i Lørenskog.

Det skriver Betonmast i en pressemelding fredag.

Byggherre er Selvaag Bolig, som planlegger totalt 1.080 boliger i den nye SkårerByen.

– Vi er selvsagt svært fornøyde med å ha landet denne kontrakten med vår største kunde, sier Frode Antonsen, administrerende direktør i Betonmast Boligbygg.

Kontrakten ble vunnet i sterk konkurranse, skriver Betonmast i pressemeldingen.

– Vi ser fram til et godt samarbeid med Betonmast på nok et stort prosjekt, kommenterer konserndirektør i Selvaag Bolig Øystein Klungland.

For prosjektleder i Selvaag Bolig, Line Wegger, er det første prosjekt hun skal lede hvor Betonmast er totalentreprenør. 

– Det blir spennende å samarbeide med, for meg, et nytt entreprenørselskap. I tillegg er det både for meg og prosjektleder i Betonmast Boligbygg Camilla Øen det første prosjektet med kvinnelig ledelse på begge sider av bordet. 

– Det har tatt sin tid, men forhåpentligvis blir det mer regel enn unntak i framtida, sier de to i pressemeldingen.

Betonmast Boligbygg skal produsere alt i prosjektet med egne håndverkere, og oppstart på grunnarbeider er planlagt til rett over sommerferien 2019. Overlevering av de første leilighetene er satt til fjerde kvartal i 2020, mens de siste skal stå ferdig i første kvartal 2022.

Dette er de første to trinnene av totalt to planlagte byggetrinn i SkårerByen, heter det i pressemeldingen.

– Det er svært gledelig med denne kontrakten. Betonmast Boligbygg er vår største boligbygger, og har de beste forutsetninger for å være med på utviklingen av en spennende ny bydel på Skårer. Nå gleder vi oss til den videre utviklingen, sier Jørgen Evensen, administrerende direktør i Betonmast.