Illustrasjonsfoto: Sindre Sverdrup Strand

Trio Entreprenør konkurs - 61 ansatte mister jobben

Trio Entreprenør slår seg konkurs etter to år med svake resultater.

Det var Drammens Tidende som først meldte om konkursen som fører til at 61 ansatte mister jobben.

Ifølge avisen økte omsetningen i entreprenørselskapet raskt i perioden fra 2012 til 2016, fra 115,6 millioner til 284,3 millioner.

I samme periode økte resultat før skatt fra 2,9 millioner til 7,8 millioner, men i 2017 falt omsetningen til 214, 3 millioner. Resultatet før skatt endte da på minus 28,9 millioner.

Ifølge nettstedet Drammen Live24 (DRM24) har Trio opparbeidet seg stor gjeld etter å ha tatt på seg store prosjekter som har ført til tap.

Trio har ifølge DRM24 vært på ivrig jakt etter ny kapital uten å lykkes, noe som blir bekreftet overfor nettstedet av advokat George Fulham.
- Trio var avhengig av kapital og levde lenge i håpet, men under et møte på mandag ble det besluttet konkurs, sier Fulham til DRM24.
- Vi skal i flere møter med bobestyrere i dag. Trio hadde store prosjekter under oppføring, og nå må det avtales hvordan man skal håndtere konkursen samt. videreføre og sluttføre prosjektene som er begynt på. Det dreier seg blant annet om et boligprosjekt i Sande og Spikkestad og et næringsbygg, sier han til nettstedet.

Byggeindustrien har foreløpig ikke lykkes med å få en kommentar fra Trio Entreprneør.