Prosjektingeniør

JM Norge er en av Norges største og mest anerkjente boligleverandører. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er en av Nordens ledende aktører på feltet.

JM ble grunnlagt i Norden i 1945. I 1998 etablerte JM seg i Norge gjennom å innlemme norske Byggholt AS i virksomheten. JMs samlede omsetning i Norden er om lag 16 milliarder SEK og nærmere 100 000 boliger er utviklet og bygget siden oppstarten.

FirmaJM Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist10.04.2019

Fremtidens prosjektledere - Velkommen inn!

Vi søker deg som er nyutdannet ingeniør/fagskoleingeniør og som vil vokse inn i en utviklende lederrolle som prosjektleder. Du er velkommen inn i en åpen organisasjon med mange utviklingsmuligheter, karriereveier og spennende utfordringer.

Skriv historie med oss

I JM har vi et langsiktig kvalitetsfokus, og vi har for fjerde gang på fem år markedets mest fornøyde kunder, et mål vi hele tiden streber etter. Vi bidrar til å skape velfungerende samfunn for dagens og morgendagens mennesker - det vi bygger i dag, skal stå i minst 100 år, og som samfunnsbygger tar vi både økonomisk, sosialt, etisk og miljømessig ansvar. Dette har blant annet resultert i at vi som første byggeselskap vil miljømerke alle kommende prosjekter i Norden med Svanen.

I JM får du mulighet til å sette ditt preg på boliger og områder fra grunnen av. Prosjektene er ofte store og komplekse, der mange forskjellige parter er involvert for å realisere visjonene våre. Som prosjektleder innenfor produksjon vil du være en viktig ressurs når det gjelder å utvikle og ferdigstille nye boliger og næringsbygg, og bidra til at bærekraftige bydeler kan vokse frem. Avhengig av bakgrunn og interesser vil stillingen enten være tilknyttet JM Norge, der boligproduksjonen i egenregi foregår, eller i JM Entreprenør, som bygger boliger, næringsbygg mm for eksterne byggherrer.

Mer informasjon finner du her:

JM Norge AS http://www.jm.no

JM Entreprenør AS http://www.jme.no

Riktige mennesker - riktige forutsetninger

Med over 70 års erfaring i bransjen vet vi hva som skal til for at du enkelt skal komme inn i arbeidet - uansett hvilken rolle du har. Vi sørger for at du får de riktige forutsetningene for å løse oppgavene på best mulig måte. Sammen med deg utarbeider vi en individuell introduksjons- og utviklingsplan basert på din erfaring og utdanningsbakgrunn. Du vil begynne som prosjektingeniør og arbeide sammen med erfarne kollegaer, som gir deg mulighet til gradvis å vokse i stillingen og ta større ansvar.

ARBEIDSOPPGAVER

Du vil inngå i arbeidsledelsen ute på et av prosjektene våre. Du lærer å planlegge og lede arbeidet for arbeidslaget og eventuelle underentreprenører, og sørger for at de får de rette forutsetningene. Hos oss blir du en viktig del i det pågående utviklingsarbeidet av produksjonsprosessen vår.

KVALIFIKASJONER

Vi søker deg som har ingeniørutdanning innenfor bygg fra fagskole eller høyskole. Har du erfaring fra nybyggproduksjon eller næringsbygg, er det en fordel.

Førerkort klasse B er ønskelig.

For å lykkes i rollen, tror vi at du er dyktig til å kommunisere, at du har sosial kompetanse og lett for å knytte kontakter. Du uttrykker deg godt muntlig og skriftlig, arbeider strukturert og trives med å arbeide mot tydelige mål.

For oss er det en selvfølge at du deler kjerneverdiene våre: kvalitet, pålitelighet, langsiktighet, engasjement, lydhørhet og stilfølelse.

KONTAKT

Har du spørsmål, er du velkommen til å kontakte

HR-sjef Anine Olsen Ruud i JM Norge AS, mobil 934 14 095, mail: anine.olsen@jm.no

HR-sjef Gry Farstad i JM Entreprenør, mobil 932 51 500, mail: gry.farstad@jm.no

Velkommen inn!

Søk her

Vis flere stillinger: