Markedssjef Knut Tore Vestgården t.v. og daglig leder Per-Erik Skoglund er fornøyde med utviklingen og den gode starten på nyåret. Foto: Betonmast

Betonmast Telemark nærmer seg 500 millioner

Betonmast Telemark leverer gode resultater for 2018 og har en god start på det nye året. 

Selskapet oppnådde sin høyeste omsetning noen gang på nærmere 500 millioner kroner, eks. mva. i 2018, tilsvarende en vekst på hele 37 prosent fra året før.

- Den gode utviklingen har fortsatt inn i 2019, og hittil i år har Betonmast Telemark signert kontrakter for drøye 220 mill. eks. mva. for bygging av blant annet Skrubben Havn i Kragerø og ny idrettshall på Lunde barneskole i Skien, heter det i en melding fra selskapet. Disse kontraktene kommer på toppen av selskapets største avtale noensinne; bygging Campus Bø med 290 studenthybler til en verdi av om lag 190 milliober eks. mva., inngått mot slutten av fjoråret.

- Det er spesielt gledelig at vi oppnår resultater og ikke bare omsetningsvekst. Vi nådde vårt økonomiske resultatmål på cirka 2,5 prosent og ikke minst vårt mål om at alle på våre byggeplasser skal komme Trygt Hjem, ved at vi ikke hadde noen skader med fravær. Det er veldig gøy å kjenne at det harde arbeidet som legges ned hver dag av alle medarbeiderne gir slike gode resultater, uttaler daglig leder Per-Erik Skoglund.

For å vinne byggeprosjekter, er det flere lagspillere som må trå til. Markedsarbeidet med blant annet kalkulasjon er en viktig brikke.

- På markedssiden er vi et team som jobber tett sammen med prosjektene når vi driver tilbudsarbeid. Vi har høy tilslagsprosent på tilbudene våre og det mener jeg i stor grad skyldes at vi på markedssiden er en integrert del av det samlede prosjektarbeidet. Vår styrke på utvikling av prosjekter i samspill med kundene våre resulterer også i gode bygg for alle partene, sier markedssjef Knut Tore Vestgården.