<p> Bilforretningen blir et stort bygg i den nye store næringstomten «Bilbyen» i Molde kommune.</p>

Betonmast bygger for Nardo bil i Molde

Betonmast Røsand skal bygge ny bilforretning for Nardo bil i Molde. Etter en konstruktiv utviklingsfase er totalentreprisen nå signert. Kontrakten har en verdi på cirka 47 millioner kroner. 

Betonmast Røsand vant konkurransen om prosjektet høsten 2018. Partene startet da en utviklingsfase der prosjektet er knadd og optimalisert med hensyn på kostnad og estetikk. I januar ble kontrakten på selve byggingen signert, og byggearbeidene er allerede kommet godt i gang. Prosjektet er bygg nummer to i rekken av flere nyetableringer i den nye «Bilbyen» i Molde kommune.

Foruten salgshaller består prosjektet av verksted, bilvaskeanlegg, dekkhotell og sosiale rom. I tillegg skal cirka åtte mål med utomhusarealer opparbeides og danderes.

- Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven. Vi har gjennomført flere tilsvarende næringsprosjekter og ser frem til å bidra med nytt bygg for Nardo bil i Molde. Prosjektet inneholder en rekke finesser som gjør at dette virkelig blir et signalbygg i den nye store næringstomten «Bilbyen» i Molde kommune, sier Eskild Røsand, daglig leder i Betonmast Røsand.