Anleggsleder Kongsvinger

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1100 ansatte og omsetter for 4,9 milliarder (2018).

FirmaVeidekke Industri
FylkeHedmark
StedKongsvinger
Søknadsfrist07.04.2019

Forretningsområdet Drift og Vedlikehold har en spennende nummer 2-posisjon på driftskontrakter med Statens Vegvesen. I tillegg vi to OPS-kontrakter og kontrakt med Oslo Lufthavn. Vi er tilstede i hele landet, og trenger nå en dyktig anleggsleder til vår drifts- og vedlikeholdskontrakt i Kongsvinger.

Arbeidsoppgaver

Som anleggsleder er du leder av driftskontrakten og er ansvarlig for kontakt med kunden, som primært er Statens Vegvesen. Du har ansvar for en sikker og lønnsom drift, herunder arbeidsgiveransvar og økonomiansvar. Du skal tilrettelegge for, og ta vare på, kollegaene dine, og bidra til å utvikle dem slik at de kan få gjøre mer av det de er gode på. Involverende planlegging er en naturlig del av styringen av kontrakten.

Du er bedriftens ansikt utad og er ansvarlig for at vår byggherre får den beste kundeopplevelse.

Kvalifikasjoner

Vi ser i utgangspunktet etter deg som har teknisk bakgrunn som ingeniør eller fra teknisk fagskole, men har du lang og relevant erfaring er du også velkommen som søker.

Du har kompetanse og erfaring innen ledelse, planlegging og gjennomføring. Vi ser gjerne at du har erfaring fra arbeid med komplekse kontrakter slik at vi kan etterleve plikter, ivareta våre rettigheter og plikter og følge opp krav fra byggherre. Samtidig tror vi at du vil kunne lykkes godt i rollen med engasjement, læringsvilje, gjennomføringsevne og kremmerånd. Vi tar det som en selvfølge at du er en trygg databruker som gjerne ser etter nye, mer effektive måter å løse oppgaver på – og gjerne deler dine erfaringer og forslag med andre.

HMS sitter i ryggmargen hos deg, og du er derfor en naturlig rollemodell for en god sikkerhetskultur og en god tilbakemeldingskultur hvor du ikke er redd for å være tydelig i din kommunikasjon for å ivareta sikkerheten til alles beste.

Selv i en hektisk arbeidshverdag finner du tid til å skape et godt og raust arbeidsmiljø sammen med dine kollegaer, samtidig du bygger oppunder og ivaretar gode relasjoner også eksternt – med våre kunder og samarbeidspartnere.

Profil

Vi ser etter deg som er en drivende god anleggsleder som evner å se det og som alltid søker å finne gode løsninger i samarbeid med andre. Det er viktig at du er handlekraftig og ikke redd for å ta avgjørelser. I Veidekke får du ansvar om du tar ansvar. Du trives med å ha mange pågående oppgaver, er løsningsorientert og har stor arbeidskapasitet og arbeidsglede.

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende, er viktige for oss, og for å bli en av oss må du kunne stå for disse. I Veidekke leder vi gjennom involvering, tydelige mål, våre verdier og frihet under ansvar.

Vi tilbyr

En spennende stilling i et solid konsern med gode muligheter for utvikling. Vi har et uformelt arbeidsmiljø med mange og spennende oppgaver.

Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger og du sammen med dine kollegaer få mulighet til å bli medeier i egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet.

Spørsmål om stillingen

Roy Nannings

Telefon 407 61 939

Søk stilling

Vis flere stillinger: