Operatør rørfornying/utblokking

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Infra Services
FylkeOslo
Søknadsfrist26.04.2019

NCCNo Dig er en nordisk avdeling i NCC som er en av de ledene aktørene innen gravefrie løsninger på vann- og avløpsledninger. Arbeidet vi gjør består i hovedsak av fornying av ledningsanlegg for offentlige kunder. I avdelingen i Oslo er vi ca. 30 ansatte. Hos oss står alltid kompetansebygging i fokus, og du vil bli en del av et team som ønsker å være innovative og som konstant søker forbedring i alle våre prosesser.

Vi er nå på jakt etter en erfaren Operatør innen rørfornying/utblokking til våre prosjekter i Oslo og på Østlandsområdet.

Stillingen inngår i et team bestående av flere yrkesarbeidere og innebærer bruk av spesialutstyr for store og små rørdimensjoner. Våre operatører skal kunne være fleksible, og oppgaver som montering av rørgods, bygging av kummer, etc. må påregnes. Vi ønsker oss en løsningsorientert person med teknisk innsikt som håndterer høyt tempo, liker teamarbeid og er god på kundebehandling.

Vi ønsker oss en medarbeider med følgende kvalifikasjoner:

  • førerkort klasse B, BE. Klasse C eller C1 er også en fordel
  • behersker et av de nordiske språkene, skriftlig og muntlig
  • bakgrunn som rørlegger eller mekaniker

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Du vil få opplæring i bruk av utstyr, produkter og metoder. Vi har et godt arbeidsmiljø i en solid bedrift med store ambisjoner, og gode muligheter til påvirke egen utvikling. Du vil også ha mulighet til å bli en del av en aktør i et raskt voksende marked.

All opplæring vil bli gitt, men søkere med erfaring fra rørfornying vil bli prioritert.

Dersom du mener at dette er deg, send oss gjerne en kortfattet søknad og CV. Og har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å ta kontakt.

Søknadsfrist: 26. april.

Søk her

Kontaktpersoner:

Tage Odland
Prosjektleder ledningsrenovering, NCC Infra Services
+47 901 19 470

Vis flere stillinger: