Foto: Cembrit

Cembrit lanserer ny fasadeplate

 Nå lanserer Cembrit sin nye plate, Patina Rough.

Dette er en fasadeplate i Patina-serien. Cembrit Patina Rough har en sandblåst overflate i fibersement, som skal gi struktur og et levende naturligt uttrykk. I takt med at lyset forandrer seg i løpet av dagen skal det skapes endringer, skyggespill og refleksjoner i fasaden.

- Cembrit Patina Rough åpner opp for nye designmuligheter. Den røffe overflaten og det ærlige, homogene materialet i platen minner om naturstein og passer godt sammen med for eksempel Cembrits akrylbehandlede fasadeplater eller den mykere, slipte Cembrit Patina. Det kan bli et spennende møte mellom ulike glansnivåer og strukturer, sier Yvonne Myhre, markedsansvarlig i Cembrit Norge, i en pressemelding.

Cembrit Patina Rough er beskyttet med en spesielt tilpasset usynlig overflatebehandling, en såkalt hydrofobering, som skal gi større motstandskraft mot slitasje, fukt og smuss.

- Platen er robust og har høy holdbarhet. Dessuten er den svært vedlikeholdvennlig, noe som gjør dette til et materialvalg i tiden, mener Yvonne Myhre.

Cembrit Patina Rough er en gjennomfarget fibersementplate med et naturlig uttrykk.