Prosjektkoordinator Butikkutvikling

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Optimera Sikring & Lås, Hansmark og kjedene Byggi, Flisekompaniet og Montér.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 179.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

For ytterligere informasjon om selskapet, se www.optimera.no

FirmaOptimera
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Har du sterk interesse for retail, og trives i rollen som koordinator? Da er du kanskje vår nye Prosjektkoordinator Butikkutvikling.

Optimera er representert med butikker i hele Norge, og som Prosjektkoordinator vil du få ansvaret for å lede egne prosjekter tilknyttet utviklingen av våre butikker.

Optimera er i vekst og kontinuerlig utvikling, og det gjelder også våre butikker. Du vil derfor bli involvert i prosjekter tilknyttet nyåpninger, flyttinger og ombygginger, men også implementeringer av ulike konsepter (konsepter tilknyttet ulike produktkategorier, shop in Shop løsninger mv.). I tillegg jobber vi løpende med optimalisering av eksisterende butikker.

Du vil rapportere til Prosjektleder Butikkutvikling og samarbeide tett med marked, kategori, salg og drift. Du bør trives med å være på farten da rollen vil innebære at man er mye ute i butikkene våre. I tillegg til å være god til å koordinere andre, bør du også trives med å ta i et tak ved en ombygging av butikk eller lignende.

Om deg og din bakgrunn

Vi ser vi for oss at du er en person som trives med å koordinere, planlegge og sikre fremdrift, og ikke minst at du er glad i å kommunisere og samhandle med andre mennesker. Du bør også trives med mange baller i luften og evne å prioritere i en hektisk hverdag.

Vi håper også at du har et brennende engasjement og erfaring fra retail og butikkdrift, med god forståelse for kjøpsatferd og hvordan man skaper gode kundeopplevelser i butikk.

Hvorfor jobbe hos oss:

Som Norges ledende byggevarekonsern er vi et offensivt og profesjonelt drevet selskap med solide eiere i ryggen, og vi er preget av et ønske om- og vilje til å skape resultater.

Optimera tilbyr konkurransedyktige betingelser, bransjens beste pensjons- og forsikringsordninger, bedriftshytte, bedriftsidrettslag, mv.

Kontakt oss gjerne!

Om stillingen vekker din interesse, så oppfordrer vi deg til å ta kontakt med en av våre rådgivere i Orion Search: Jannicke Martinsen på mail jannicke@orion.no el. Mobil 41901490/Helge Frisch på mail helge@orion.no el. Mobil: 90098607

Søk stilling

Vis flere stillinger: