Daglig leder Fredrik Bratland i Montér Stavanger (fra venstre), Morten Fløysvik, prosjektleder i Køhler Eiendom, Knud Holm, direktør Montér og Optimera Proff og Even Frøland, prosjektleder i Skanska. Foto: Optimera

Optimera satser med unikt byggevarehus

Nye Montér Stavanger åpnet denne uken, med gress på taket og egen park.

Det skriver Optimera i en pressemelding fredag.

Rundt 1.500 besøkende tok, ifølge meldingen, turen til åpningen av nye Montér Stavanger 14. mars. Byggevarehuset er flyttet omtrent 200 meter, inn i et topp moderne bygg som er senket ned i terrenget, med gress på taket og egen park. Byggevarehuset har fått et betydelig større varesortiment, og det er lagt til rette for enkel og effektiv handel med bil, skriver Optimera i pressemeldingen.

– Her har vi vært gjennom en god og spennende prosess. Sammen med eiendomsutvikler Køhler Eiendom har vi fått et resultat som vi er veldig fornøyd med. Det var også de kundene jeg snakket med, sier Ole-Jørgen Mo, regionsdirektør vest i Optimera, i pressemeldingen.

Køhler Eiendom eier bygget og området som Montér flytter fra i Hillevågsveien 24, og eier også det nye byggevarehuset i Kvalabergveien 31, heter det i meldingen.

– Jeg tror dette blir det første byggevarehuset i Norge med gress og sedum på taket, egen park og en fasade som går i ett med omgivelsene. I tillegg har vi senket oss ned i terrenget for å bevare utsikten fra Hillevågsveien mot Ryfylke. Vi har bygd for å være i byen, fortsetter Mo.

– Vi disponerer 3.200 kvadratmeter. Montér Byggeservice ligger i hjertet av byggevarehuset, og er åpen for alle kunder med små til store byggeprosjekter. Et temperatur- og fuktbestandig klimarom lagrer og presenterer interiørprodukter som listverk, plater, gulv og dører. Inn i butikken kommer også en ny dør- og vindusutstilling. Dette er satsinger vi gjør for at det skal være enklere å ta valg basert på ønsker, behov og krav, sier Mo.