Illustrasjon: Arkitektene Astrup og Hellern

A Bygg fikk Coop-lager på Langhus

Coop Norge har valgt A Bygg som entreprenør på sitt nye store automatlager på Langhus i Ski.

19. februar inngikk Coop Norge og A Bygg Entreprenør totalentreprise om bygging av 8.000 kvadratmeter automatlager på Langhus. Oppdraget er A Byggs første for Coop, og administrerende direktør i A Bygg, Morten Raugstad er stolt over å ha vunnet det i konkurranse med landets største entreprenørselskaper.

- At Coop velger A Bygg fremfor aktører som Skanska, Veidekke og AF Gruppen beviser at vi gjør noe riktig, sier han i en pressemelding.

Det var måten A Bygg jobber på som var utslagsgivende, forteller Raugstad.

- Pris var selvsagt viktig, men det avgjørende var prosessen vi foreslo. Coop ønsket å utvikle prosjektet sammen med entreprenøren, involvere entreprenøren i utviklingen av de beste løsningene. Dette er en måte å tenke på som passer oss godt, og som vi har bred erfaring med, forteller han.

Etterspørselen etter automatlager er sterkt voksende, og med økt netthandel spås denne veksten å eskalere i årene som kommer.

- A Bygg har i flere år bygget opp en solid erfaring med automatlagre. Denne avtalen er et bevis på vår posisjon som en av landets ledende på dette området, avslutter Raugstad

Coops automatlager på Langhus står ferdig i juni 2020.