Illustrasjonsfoto

Hvordan rehabilitere bygg for å møte nåtidens og fremtidige krav?

Mange tar skippertak når det kommer til vedlikehold og rehabilitering av eiendom. ByggRehabGruppen har tatt tak i denne problemstillingen, og sammen arrangerer de nå en fagkonferanse innen rehabilitering av bygg. 

Her blir det tverrfaglig fokus på hvordan best ta styringen og sette rehabilitering og vedlikehold av bygg i system. Konferansen arrangeres 20.-22. mars på Color Magic.

- På konferansecruiset fra Oslo til Kiel og tilbake byr ByggRehabGruppen på et innholdsrikt seminarprogram som gir deg innsikt og kunnskap om rehabilitering av bygg, uavhengig om du har bakgrunn som byggherre, arkitekt, entreprenør, drift eller innen forvaltning. Vi tar for oss hele bygget og presenterer siste nytt innen tekniske og praktiske løsninger med mål om å gjøre dere bedre rustet til å ta vare på eiendommene deres, heter det i en pressemelding fra gruppen.

Eksisterende bygg er fremtidens bygg. Åtte av ti bygg som skal benyttes om 40 år er allerede bygd. Stadig nye krav til energisparing, miljøgevinst, brannsikring, isolering, grønne tak, vinduer, piper, akustikk, ventilasjon, fasader og radon krever god totalkompetanse hos så vel arkitekt som byggherre, entreprenør og forvalter.

På seminaret skal du et rikelig påfyll av denne kunnskapen, presentert av foredragsholdere med ledende fagkompetanse innen sine fagfelt. Det er medlemsbedriftene i ByggRehabGruppen som selv bidrar som foredragsholdere, med fokus på løsninger fremfor henvisninger til produkter.

Gruppen består av følgende bedrifter: Glava AS, Firesafe AS, GK Norge AS, Protan AS, Weber Saint-Gobain Byggevarer og Natre Vinduer AS. I tillegg deltar gjesteforelesere fra Sintef og Multiconsult.