Rådgiver/ingeniør innen overvann, Oslo

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

COWI har i den senere tid vunnet flere store sykehusprosjekter, helsebygg, flyplassutbygginger, skoleprosjekter, kontor og næringsbygg samt infrastrukturprosjekter. I den anledning har vi derfor behov for flere dyktige personer på overvann i seksjon miljø i Oslo. Er du klar for nye utfordringer?

BLI DEL AV ET VERDENSLEDENDE FAGMILJØ

Seksjon miljø Oslo har 27 medarbeidere med spisskompetanse innen ulike miljøfag. For overvann har vi i COWI et stort og meget faglig dyktig miljø som ser overvannsutfordringene i sammenheng med byutvikling. Fagmiljøet har også inngående kunnskap om hydrologi, modellering, rensing og fordrøyning. Det COWI er spesielt gode på er å kople sammen alle våre tekniske fagområder, som kommunalteknikk, samferdsel, bane, by og arkitektur, for å løse de utfordringer vi har med økt nedbør og flomsituasjoner. Innen overvannshåndtering driver COWI også med FoU og forelesing for studenter. I tillegg satses det spesielt sterkt innen overvåking og bruk av sensorer i forbindelse med overvannshåndtering og vannkvalitet.

Overvannsteamet jobber med analyser, vanndesign, detaljplaner, tiltak, etc., og jobber nært opp mot de andre fagseksjonene for å levere komplette overvannstjenester. Prosjektene vi jobber i har et stort spenn med hensyn på størrelse, kompleksitet og faglig innhold.

OPPDRAGSLEDELSE OG VARIERT ARBEID

Vi ser etter deg som ønsker å jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer. God breddeforståelse for byutvikling og samferdsel vil være en fordel for stillingen. Eksempler på arbeidsoppgaver du vil få ansvar for er vanndesign, overvannsplaner, blågrønne overvannsløsninger (regnbed, filteranlegg, grønne tak etc.), dimensjonering av fordrøynings- og renseløsninger og flomveier.

Vi søker følgende kompetanse:

  • Du har minimum 2 års erfaring og bachelorgrad/mastergrad, med dokumentert relevant fagbakgrunn eller praksis med overvannsprosjekt
  • Kunne delta i, og ha ansvar, for utarbeidelse av tilbud
  • Du har gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner
  • Du har gode samarbeidsevner og bygger nettverk
  • Du er løsningsorientert
  • Du trives med en høy grad av frihet under ansvar
  • Du er strukturert, selvgående og initiativrik
  • Du har førerkort klasse B

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Arbeidssted: Oslo

Kontaktperson: Hilde Rau Heien-Sunde, Head of Section, tlf.: 975 88 508

Søknader behandles fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger: