Årets XL-BYGG medlem 2018Årets Gaselle 2018Årets Leverandør 2018Årets beste messestand

Kåret flere vinnere hos XL-BYGG

29. - 31. januar avholdt byggevarekjeden XL-BYGG sin årlige Fagmesse på Hamar - den 11. i rekken. 

Dette er en messe for de 93 butikkene i XL-BYGG. Messen ble åpnet av kjededirektør Are Ellingsve, som ønsket 54 utstillere og flere hundre ansatte i kjeden velkommen.

Det ble kåret en rekke priser, som blant annet: 

Årets XL-BYGG medlem 2018
Vinner ble XL-BYGG Dale Malo, med hovedkontor i Elnesvågen. 

Begrunnelse for prisen: "Dette er en hjørnesteinsbedrift i sin region med fire butikker og en offensiv satsning mot både proff- og privatmarkedet. Bedriften åpnet i 2018 et imponerende anlegg i Elnesvågen, de har meget god omsetningsutvikling, har solid økonomi, fagkompetente medarbeidere og følger kjedens profil, aktiviteter og kompetanseprogram på en utmerket måte."

Årets Gaselle 2018
Her kåres den butikken med størst vekst i prosent og verdi og vinneren ble XL-BYGG Søgne. Bedriften har satset offensivt på proffmarkedet og vunnet mange prosjekter gjennom konseptet Klappet & Klart, hvor XL-BYGG gjennomfører hele prosjektet for huseieren.

Årets Leverandør 2018
Butikkene i XL-BYGG har stemt blant alle kjedens leverandører og beste leverandør i 2018 ble Bygg 1 Produkter, fra Ørsta. Bygg 1 er spesialisert på dører og gjennom en svært god logistikk og oppfølging gir de butikkene i XL-BYGG en klar konkurransefordel.

Årets beste messestand
Deltakerne på messa stemte fram vinneren av beste stand og ESSVE trakk det lengste strået i år. En praktisk og innbydende stand hvor produkter og deres bruksområder ble fremhevet på en særs god måte.