Tore Kværner i Harald Kværner Eiendom (fra venstre), ordfører Tom Staahle, avdelingsleder Eirik Rismyhr i Norconsult Romerike, gruppeleder Vigdis Eidan i Norconsult Romerike, konsernsjef Per Kristian Jacobsen i Norconsult og Bård Hernes, konserndirektør på Norconsults hovedkontor. Foto: Norconsult

Norconsult flyttet inn i nye kontorer på Jessheim

Fire år etter etableringen på Jessheim flytter Norconsult inn i nye og større lokaler.

Det skriver Norconsult i en pressemelding tirsdag.

Tirsdag åpnet Norconsults nye Jessheim-kontor på Skovly vest.

Med oppkjøpet og integreringen av Brannsafe økte antall ansatte til 15 i Jessheim, og det ble behov for større plass, heter det i meldingen.

Norconsults avdelingsleder på Romerike, Eirik Rismyhr, understreker viktigheten av lokalt fotfeste.

– Jessheim ligger i skjæringspunktet mellom Hamar-regionen og Oslo, et område med høy aktivitet. Vi merker økt etterspørsel, og vi skal møte denne etterspørselen med lokal kompetanse. I dag har kontoret spisskompetanse innen VA og brannrådgivning, men vi ønsker nøkkelkompetanse innen alle fag på sikt. Vi er stadig på jakt etter nye medarbeidere som kan bidra til vekst og utvikling, samtidig som vi kan trekke på kompetanse hos 3 600 medarbeidere i resten av konsernet, sier Norconsults avdelingsleder på Romerike, Eirik Rismyhr.

Ullensaker-ordfører Tom Staahle var også tilstede, og snakket blant annet om kommunens ambisjoner for Jessheim og omegn.

– Dette er kanskje Norges største vekstområde, og Jessheim som regionby vil utvikle seg enormt. Vi har høye ambisjoner, og ønsker velkommen alle som deler dem. Vår utvikling avhenger av kompetansebedrifter og vi håper derfor at Norconsult blir her lenge, sa Staahle.