Slik blir det nye byget når det står ferdig.

Veidekke får nytt oppdrag i Ski

Veidekke Logistikkbygg har skrevet kontrakt med Veidekke Eiendom om oppføring av et kombinert lager- og logistikkbygg på Berghagan i Ski kommune.

Hovedleietaker blir TTI, Truck & Trailer Industri AS. Kontrakten er på ca. 125 millioner kroner ekskl. mva

- Vi håper at dette er det første av mange samarbeidsprosjekter mellom Veidekke Eiendom og Veidekke Logistikkbygg. Oppdraget passer meget godt inn i vår satsning på utvikling og oppføring av yrkesbygg i totalentreprise. Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven og ser frem til et fruktbart og spennende samarbeid, sier daglig leder Roar Kristiansen i Veidekke Logistikkbygg AS.

- Logistikkbygg er en langsiktig og viktig del av Veidekke Eiendom sin næringsstrategi. Vi kommer derfor nå til å intensivere jakten på nye logistikktomter med attraktive beliggenhet som vi kan utvikle fremover, sier akkvisisjonssjef i Veidekke Eiendom, Thomas Nielsen.

Bygget er på totalt ca. 11.500 m2 BTA og skal oppføres på Berghagan på Langhus i Ski kommune i Akershus. Veidekke Logistikkbygg skal gjennomføre prosjektet i et arbeids­fellesskap med Veidekkes byggevirksomheter i Oslo og Follo. Arbeidene starter opp umiddelbart, med to byggetrinn der det hele skal ferdigstilles i løpet av våren 2020.