Administrerende direktør i Energiverket, Richard Granskogli (til venstre) og ny daglig leder på Energiverket-avdelingen i Drammen, Kjetil Skogheim. Foto: Energiverket

Kjetil Skogheim ny daglig leder for Energiverket Drammen

Varmepumpeleverandør Energiverket AS har ansatt Kjetil Skogheim som ny daglig leder på sin avdeling i Drammen.

Det skriver Energiverket i en pressemelding mandag.

– Varme- og energibransjen er en utrolig spennende og ikke minst fremtidsrettet bransje, og i denne bransjen får jeg muligheten til å kombinere å jobbe med salg og mennesker og teknologi på en måte som jeg synes er svært spennende. Bransjen har et enormt vekstpotensial, og mulighetene til å være med å påvirke dette i årene fremover er noe jeg har veldig lyst til, uttaler Kjetil Skogheim i meldingen.

Skogheim kommer fra en lederstilling i bilforhandleren Birger N Haug i Asker.

– Det er ikke noe tvil om at Energiverket står godt rustet både for markedene selskapet for øyeblikket jobber i, og ikke minst hva fremtiden kommer til å by på. Posisjonen Energiverket har, er unik, og jeg er veldig glad for å kunne være med å ta del i denne spennende reisen i årene fremover. Vi har en stor ordrereserve, og jeg merker allerede at trykket fra kunder som skal bygge nytt og de som skal bytte ut oljefyr er meget stort, sier Skogheim.

Også administrerende direktør i Energiverket AS, Richard Granskogli, sier han er godt fornøyd med ansettelsen.

– Kjetil har det som skal til for å heve avdelingen i Drammen. Han har gjort et meget godt inntrykk på oss, og har de kvalitetene og erfaringen vi er på jakt etter. Drammen og omegn er et viktig område for oss, og vi gleder oss til å følge med utviklingen til Kjetil og teamet fremover, uttaler Granskogli.