Torbjørn Kaarud (t.h.) overrekker han stafettpinnen – eller gullhjelmen - til tidligere kjedesjef for Mesterhus og regiondirektør for Mestergruppen Byggvare, Raymond Myrland. 

Raymond Myrland ny konsernsjef i FH Gruppen

Torbjørn Kaarud takker av som konsernsjef i FH Gruppen etter 12 år med kraftig vekst. Nå overrekker han stafettpinnen til tidligere kjedesjef for Mesterhus og regiondirektør for Mestergruppen Byggvare, Raymond Myrland. 

Myrland kommer fra bolig- og byggevarekonsernet Mestergruppen hvor han senest hadde rollen som regiondirektør for Mestergruppen Byggvare region Øst.

- I sin nye rolle vil Myrland lede det som i sum utgjør Norges største hytteprodusent og markedets raskest voksende boligprodusent, heter det i en melding fra FH gruppen. 

– Målet er å videreføre selskapet i samme ånd som Torbjørn alltid har lagt opp til: å gjøre det enkelt selv i sterk vekst, sier Myrland.

Den påtroppende konsernsjefen legger ikke skjul på at konsernet - med ny, sterk finansiell eier i ryggen – opplever store forventninger om vekst. 

– Planene er nokså klare, men inntil videre holder vi dem litt tett mot brystet. Uavhengig av fremtidige planer skal vi fokusere på å gjøre mer av det vi er gode på. FH Gruppen er kjent for å levere høy kvalitet til riktig tid og pris, og det skal vi fortsette med. Så gjenstår det å se hvor konsernet skal vokse mest, sier han.

Erfaringen og kompetansen fra sine ulike lederroller i Mestergruppen tar Myrland med seg inn i ny rolle som konsernsjef i FH Gruppen. 

– Å lede dette konsernet betyr også å gi ansvar til øvrige ledere, holde god struktur, ta gode beslutninger, og ikke minst å sette de ansatte i fokus så vi sammen kan føre konsernet videre. Dette er noe jeg virkelig ser frem til, sier Myrland.