Maren Bjerkeng

Maren Bjerkeng ny direktør for utvikling i Aspelin Ramm

Maren Bjerkeng blir ny utviklingsdirektør i Aspelin Ramm. Hun vil lede firmaets fremtidige og pågående utviklingsprosjekter, og skal styrke firmaets kompetanse på arealplanlegging og arkitektur. 

Bjerkeng kommer fra Grape Architects, som hun var med på å starte opp som partner i 2015. Hun er utdannet arkitekt og har også studert juss. Bjerkeng har jobbet tverrfaglig med særlig ansvar for due diligence, planstrategi, kommuneplan, og ulike initiativ på byutviklingsområdet, i samspill med offentlige og private aktører.

- Det er selvsagt synd for Grape Architects å miste Maren, samtidig som vi er utrolig stolt over den tilliten Aspelin Ramm med dette viser. Jeg tenker at dette er en annerkjennelse både av Marens kompetanse, men også måten vi har valgt å jobbe på i Grape Architects. Vi har utvidet vår rolle som arkitekt til ikke bare å designe gode bygg, men også være en komplett rådgiver. Aspelin Ramm er en av de mest seriøse eiendomsaktørene når det gjelder å ta byutvikling på alvor. Det at de nå ansetter en arkitekt i stillingen som utviklingsdirektør bekrefter dette og er samtidig en viktig anerkjennelse for arkitektstanden, sier Christine Grape, daglig leder i Grape Architects.

Aspelin Ramm har som eiendomsutvikler mange større prosjekter under regulering.

- Vi er glad for å få Maren på laget. Hun har vist kompetanse, engasjement og forståelse for moderne by- og eiendomsutvikling som vil være viktig for vår videre utvikling og satsing. For første gang får vi en arkitekt inn i vår ledergruppe – og det var vel egentlig på tide med så mange prosjekter vi har under utvikling, sier Gunnar Bøyum i Aspelin Ramm.

- Det har vært en utrolig spennende og morsom tid i Grape Architects, hvor jeg fra første stund har fått være med på å forme firmaets faglige profil og prosjekter i ulike faser – som en del av det mest kompetente arkitektteamet jeg kjenner. Det er trist å forlate den fine gjengen i Grape, som både er venner og kolleger. Men - når tilbudet fra Aspelin Ramm dukket opp var det en så fantastisk mulighet at jeg måtte gripe den. Aspelin Ramm er en spennende og visjonær utvikler, med store ressurser og en fantastisk historie. Jeg gleder meg til å være med på å identifisere og forme gode byutviklingsprosjekter i tiden som kommer, sier Maren Bjerkeng.