Dark Arkitekter har utvidet partnergruppen fra fem til åtte. De tre nye partnerne er (f.v.) Trine Kvaal Leren, Tom Juul-Gam og Erik Ege. Foto: Dark

Tre nye partnere i Dark Arkitekter

På bakgrunn av stor arbeidsmengde og økende antall ansatte i selskapet har eierne i Dark Arkitekter besluttet å utvide partnergruppen fra fem til åtte.

Trine Kvaal Leren, Erik Ege og Tom Juul-Gam er alle ansatte i firmaet, og vil fortsette som prosjektledere på sine respektive prosjekter, i tillegg til å forvalte sine nye roller i partnergruppen.

- Utvidelsen av partnergruppen vil styrke vår posisjon i markedet, bidra til mer effektiv akkvisisjon og en bedre struktur rundt bemanning av prosjekter, sier daglig leder Arne Reisegg Myklestad i en pressemelding.

- De nye partnerne er alle dedikerte, hardtarbeidende arkitekter, men også inkluderende personer både faglig og sosialt, legger han til.

Trine Kvaal Leren har over ti års erfaring med prosjektering av boliger, og har vært en viktig pågangsdriver for å styrke kontorets fokus på boligprosjekter. Tom Juul-Gam ble ansatt i Dark for under et år siden, etter åtte år hos Mad Arkitekter, og har ansvar primært for konkurranser og tidligfaseprosjekter. Erik Ege er den yngste partneren i kontorets historie, og har gått veien fra å være praktikant i selskapet til prosjektleder for nye Voss Hotell – og partner.

De tre nye partnerne slutter seg til dagens partnergruppe bestående av Arne Reisegg Myklestad, Anne Christensen, Hege Thorvaldsen, Marianne Straume og Tor Christian Møglebust.