Firesafe styrker entreprenørdelen

Firesafe posisjonerer seg ytterligere i markedet for brannsikkerhet med ansettelsen av Tore Kyvik som ny leder for entreprenørvirksomheten.

Hans viktigste oppgave blir den videre utviklingen av selskapet som totalleverandør av brannsikkerhet.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. Firesafe er en organisasjon med mange dyktige folk, så jeg har stor tro på at vi kan ta en enda større posisjon i det norske markedet. Det blir givende å arbeide med sikring av både bestående bygg og nye byggeprosjekter, samt å arbeide forebyggende mot at folk mister liv og verdier i brann, forteller Tore Kyvik i en pressemelding.

49-åringen er utdannet sivilingeniør i materialteknologi ved NTNU. Han har mange års erfaring fra eiendom og eiendomsforvaltning i NEAS, bl.a. som adm.dir. for NEAS Teknisk Drift AS fra 2013 til 2016. Han har også erfaring fra blant annet Hydro Aluminium og Visma. Nå skal han arbeide som leder for Firesafes norske entreprenørvirksomhet. Dette er Firesafes største forretningsområde og omsetter alene for over 330 millioner kroner.

– Når man arbeider med brannsikkerhet er man helt avhengig av at alt fungerer som det skal. Da trenger vi dyktige folk som arbeider for oss. Kyvik er en slik. Vi er glade for at vi bidrar til at færre mister store verdier i brann, men jobben tar aldri slutt. Ved å ansette Kyvik kan Firesafe sikre enda flere norske bedrifter og hjem, sier Morten Ameln, administrerende direktør i Firesafe.

I januar utvidet Firesafe også med en ny direktør for forretningsutvikling, Dagfinn Kalheim. Han kom fra stillingen som sjef for forretningsutvikling i DBI Norge (Dansk brann- og sikringsteknisk institutt). Før dette var Kalheim administrerende direktør i Norsk Brannvernforening.

– Vi fortsetter å vokse, med økt tilstedeværelse i alle de nordiske landene. Da er det er avgjørende å få med flere dyktige ansatte som kan bidra til å ta selskapet videre, avslutter Ameln.