FM-konferansen 2018

StedOslo, Norge
ArrangørNBEF
Fra23.10.2018
Til23.10.2018
TidspunktTirsdag kl 8.00 - 16.00

Bygg- og eiendomsutvikling er en profesjon i utvikling og vekst i Norge. Årets konferanse legger vekt på verdiskapende bygg- og bærekraftig eiendomsforvaltning (FM).

– Verdiskapende bygg- og eiendomsforvaltning

– Standardisering og digitalisering for styrket eiendomsforvaltning

– Bærekraft - aktivitetsbaserte arbeidsplasser og arbeidsplassutforming

Mens laveste kostnad tidligere var et hovedmål ved enhver anskaffelse, får bygg- og eiendomsforvaltning stadig større påvirkning på verdiskaping og tilleggsverdier for eier, bruker og samfunn ved rett balanse mellom kvalitetskrav, tjenestebruk og kostnader. Samtidig påvirker raske endringer i samfunn, markeder og teknologi brukeres behov, utforming av tjenester og valg av leveringsmåter. Dette skaper nye utfordringer for blant annet strategiske valg innen bygg- og eiendomsforvaltning; kompetanseplanlegging, organisering, teknologibruk og ledelse.
Foredragsholderne er valgt ut fra kjente private og offentlige organisasjoner, som har erfaringer med nye metoder og initiativer som er på vei inn i vår hverdag. De vil formidle aktuell informasjon om det som ligger foran oss. Konferanseprogrammet vil derfor være til inspirasjon og nytte for ledelsesmiljøene på ulike nivåer.

Målgruppe:
Konferansen retter seg mot de som har ansvar for et velfungerende virksomhetsmiljø i kjernevirksomhetene, og for de som tar mål av seg til å levere det som trengs av arealer og tilhørende støttetjenester - med rett kvalitet og til rett kostnad. Private og offentlige eiere, forvaltere og driftere er aktuelle målgrupper.

Påmeldingsfrist: 23. september

Program og påmelding