Knut Andersen og Ole Bj. Folmo.

Plan1 kjøper opp Romerike Arkitekter

Plan1 AS vil styrke sin posisjon og kjøper opp Romerike Arkitekter AS. Alle ansatte blir med over til Plan1 og flytter inn i selskapets lokaler på Gardermoen fra 15. oktober.

Plan1 AS vokser videre gjennom oppkjøp av Romerike Arkitekter AS.

- Vi har bred erfaring med næringsbygg og skoler. Romerike Arkitekter AS er et godt drevet selskap som blant annet bringer med seg en stor portefølje av boligprosjekter. Dette vil skape en større bredde i selskapet vårt, sier daglig leder Knut Andersen.

Etter oppkjøpet vil Plan1 AS ha 32 ansatte, og være lokalisert på Gardermoen, Hamar og Elverum.

- Oppkjøpet er en del av vår tydelige ambisjon om å bli en større og mer synlig aktør på Romerike. I tillegg til de fem ansatte som blir med over fra Romerike Arkitekter AS, ønsker vi å vokse ytterligere gjennom å rekruttere videre innen arealplanlegging, landskapsarkitektur og økt prosjektlederkompetanse, sier Andersen.

Eier av Romerike Arkitekter AS, Ole Bj. Folmo, er svært godt fornøyd med at hans ansatte og prosjektporteføljen lever videre under Plan1-logoen.

- Vi hadde flere interessenter, men for oss var det viktig å finne en virksomhet som i størst mulig grad var lik vår egen. Som hadde de samme verdier og samme holdninger til faget. Det følte vi raskt at vi fant hos Plan1, sier Folmo, som nå trer ut av virksomheten etter over 40 år i arkitektbransjen.