Målet er at Økern Portal skal stå ferdig medio 2020. Ill. DARK Arkitekter

Telia har valgt Økern Portal som nytt hovedkontor i Norge

Økern Portal vil stå ferdig i løpet av få år, og nå er det klart at Telia legger sitt norske hovedkontor dit.

– Vi er svært stolte av at Telia som et høyteknologisk selskap har valgt Økern Portal, sier Richard Groven fra Oslo Pensjonsforsikring (OPF) som eier Økern Portal i en pressemelding.

– Telia vil som første leietaker forsterke Økern Portal som konsept. Grunnsteinen for et av Norges mest fremtidsrettede bygg er nå lagt og vi gleder oss til sammen med Telia å gi bygget tekniske løsninger som gir medarbeiderne en sømløs og fleksibel hverdag, legger han til.
For Telia, som i dag holder til i Nydalen, falt valget på Økern Portal etter en nøye gjennomgang av en rekke kriterier. Tilgjengelighet, fleksibilitet i løsninger og mulighet for co-working, smart-teknologi og en miljøvennlig profil har vært viktige elementer i valget.

Abraham Foss, CEO i Telia Norge ser frem til å flytte hovedkontoret til Økern Portal.

– Vi gleder oss til å flytte inn i Økern Portal, og er trygge på at vi har funnet det beste stedet for Telia Norges nye hovedkontor, sier han.

– Vår nye arbeidsplass skal tiltrekke seg og engasjere ansatte, partnere og kunder i et bygg som er laget for økt samhandling både internt og med andre aktører. Økern Portal har den miljømessige og fleksible profilen som vi ønsker oss, og vi er overbevist om at vi vil trives godt i en ny pulserende bydel som nå vokser frem, legger Foss til.

CBRE har bistått Telia gjennom hele prosessen fra utvikling av arbeidsplass-strategi og visjon for sitt nye hovedkontor i Norge, strategi og søk, til forhandlinger og avtaleinngåelse med Økern Portal og OPF, og vil ha en sentral rolle i etableringen av Telias lokaler. Malling & Co Næringsmegling har bistått OPF.