Stokkeland blir Skanskas norske næringseiendomssjef

Vidar Stokkeland blir ny direktør i Skanska Commercial Development i Norge.

Stokkeland har lang erfaring fra Skanska og bred kompetanse innen bygg og næringsutvikling, og har tidligere blant annet hatt stillingen som regionsdirektør for Næring i Skanska Eiendomsutvikling.

Han går nå fra stillingen som «Business Development Manager» i Skanska Commercial Development Norway (CDN) og over i rollen som direktør for CDN i Norge fra 1. september.

De siste årene har CDN satset stort i Oslo, og leverte sitt første ferdigstilte prosjekt, Skanska Norges egne hovedkontor Sundtkvartalet, i januar 2017. I tillegg er to store prosjekter i produksjon – Workplace Oo på Storo og Parallell på Løren.

- Med sin erfaring og lokale kunnskap kombinert med et sterkt businessfokus, kommer Vidar til å bidra i arbeidet med å styrke Skanskas posisjon som den ledende prosjektutvikleren i Oslo, sier Jan Odelstam, konserndirektør for Skanska Commercial Development Nordic i en pressemelding.

- Jeg ser frem til å utvikle nye muligheter for CDN i Norge, sammen med et dynamisk team. Vi har en ambisjon om å utvikle mange spennende kontorer og arbeidsplasser i Oslo de nærmeste årene, sier Vidar Stokkeland.