Dueoen ​Erling Olaussen (t.v) og Per-Christian Svendsen (t.h) vil jobbe tett sammen om den videre utviklingen av selskapet.

Erling Olaussen ny daglig leder i Boligmappa AS

Erling Olaussen trer inn i stillingen fra 1. august 2018. Han kommer fra stillingen som teknologidirektør i Ambita.

Ambita er et teknologiselskap innenfor eiendomssegmentet, og er majoritetseier i Boligmappa (88,1 % eierandel). Per-Christian Svendsen som har ledet virksomheten siden oppstarten i 2012, vil fortsette i en sentral rolle i selskapet.

– Boligmappa er et veldig spennende sted å komme til. Jeg er imponert over arbeidet Per-Christian og resten av organisasjonen har lagt ned, og alt man har oppnådd så langt. Nå ser jeg frem til å være med å utvikle selskapet videre, sier Olaussen.

Svendsen vil tre inn i en strategisk viktig rolle med ansvar for produktutvikling. Det vil si at han primært vil jobbe mot håndverksbransjen og IT-systemene bransjen bruker. Boligmappa er integrert i nærmere 40 slike fagsystemer, og er mye av årsaken til at Boligmappa brukes i så stor utstrekning.

– Jeg ser frem til å fortsette å utvikle gode systemer for en bransje jeg kjenner godt, og har jobbet med i over 10. I sommer passerte vi 750.000 opprettede boligmapper. Dette har vært et eventyr, og hadde ikke vært mulig uten en seriøs håndverksbransje som kjenner viktigheten av god dokumentasjon, sier Per-Christian Svendsen.

Boligmappa hadde utspring i et felles initiativ fra bransjen, gjennom Nelfo, Rørentreprenørene Norge og EFO. Siden oppstarten i 2012 har Ambita AS blitt en stadig større eier.