Til stede under signeringen var (fra venstre) Rune Carlsen, prosjektdirektør Bertel O. Steen Eiendom AS, Terje Kaasa Larsen, daglig leder i Norske Stålbygg AS, Øivind Solbakken, konserndirektør Bertel O. Steen Eiendom AS, Karsten Andersen, prosjektleder Bertel O. Steen Eiendom AS og Joe Thorstensen, prosjektleder i Norske Stålbygg AS. Foto: André Skjelin Ottosen.

Veidekke bygger nytt bilanlegg for Bertel O. Steen

Veidekkes datterselskap Norske Stålbygg har fått i oppdrag å bygge nytt bilanlegg for Bertel O. Steen på Lørenskog nord for Oslo

Kontrakten er en totalentreprise med en verdi på 128 millioner kroner eksl. mva.

Norske Stålbygg skal bygge bil- og eiendomskonsernets nye signalbygg, som får et totalareal på nær 8 000 m2. Bygget består av butikk på 5 820 m 2 , kundesenter med kafé og kantine på 1 130 m 2 og kontorer og møterom på 1 000 m 2. Bygget skal oppføres f oran Bertel O. Steens hovedkontor i Solheimveien 11-15 på Lørenskog i Akershus.

Prosjektet er utviklet i en samspillfase mellom byggherre og entreprenørselskap, og det er andre gang Norske Stålbygg oppfører et bilanlegg for Bertel O. Steen.

- Norske Stålbygg ble benyttet i forbindelse med byggingen av Bertel O. Steens nye anlegg i Sandefjord, hvor de gjennomførte prosjektet på en svært god måte. I tillegg var Norske Stålbygg den mest kreative av tilbyderne, som også viste størst engasjement inn mot samspillsfasen. Vi ser på dem som en profesjonell og flott samarbeidspartner med høye ambisjoner på våre vegne, sier Øivind Solbakken, konserndirektør i Bertel O. Steen Eiendom AS i en pressemelding.

- For oss i Norske Stålbygg er det en tillitserklæring å nok en gang bli valgt som samarbeidspartner av Bertel O. Steen Eiendom. Vi gleder oss veldig til å ta fatt på oppgaven, sier daglig leder Terje Kaasa Larsen i Norske Stålbygg.

Byggestart blir i august, og bygget skal stå ferdig i fjerde kvartal 2019.