Ill. Eve Images/Frogner Arkitektkontor/Drekars Vik Arkitektkontor

Realbygg bygger Gardertoppen Panorama for ØIE Eiendomsutvikling

Realbygg har signert en totalentreprise med ØIE Eiendomsutvikling for utbyggingen av Gardertoppen Panorama - et boligprosjekt med 54 leiligheter i Fet kommune.

Eksisterende bebyggelse på tomten blir revet og fire nye bygg med 2-, 3- og 4-roms leiligheter blir oppført.

– Vi i Realbygg er stolte over å ha vunnet konkurransen om å få føre opp Gardertoppen Panorama i Fetsund for ØIE Eiendomsutvikling, sier teknisk sjef Trond Hegrenæs i Realbygg.

Gardertoppen Panorama består av 54 selveierleiligheter, fra 34 kvadratmeter til 161 kvadratmeter. Prosjektet har felles garasjeanlegg for parkering og boder, med heis og trappeadkomst til leilighetene. Utvendige fasader vil i hovedsak bestå av teglstein og trepanel med andre materialinnslag. Det vil bli opparbeidet fellesarealer som vil bestå av en kombinasjon av gress, beplantning, ulike typer belegg, lekearealer og ikke minst belysning.

– Vi er glade for å ha kommet i mål med et prosjekt for ØIE Eiendomsutvikling. Vi har hatt en fin prosess så langt og gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet, forteller prosjektleder Andreas Grepperud i Realbygg.

Prosjektet er totalt på rundt 9.000 kvadratmeter og kontrakten har en verdi på 155 millioner kroner (eks. mva.).

– Vi er meget godt fornøyd med å ha kontrahert Realbygg, et selskap med solid lokal forankring og lang historie her i regionen. De innehar både kompetanse og gjennomføringsevne som vil sikre kvaliteten i dette prosjektet, sier Ronny Engebretsen, daglig leder i ØIE Eiendomsutvikling.

Byggearbeidene starter i august og skal ferdigstilles 1. kvartal 2020.

Fra signeringen av kontrakten. Trond Hegrenæs (Realbygg) (f.v.), Andreas Grepperud (Realbygg), Sverre Martin Grepperud (Realbygg), Ronny Engebretsen (ØIE Eiendomsutvikling) og Magnus Taugbøl (ØIE Eiendomsutvikling).