Vi søker en erfaren ferskvannsøkolog/fiskebiolog

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 3 000 medarbeidere som er stasjonert på 93 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

FirmaNorconsult
FylkeAkershus
StedSandvika, evt. etter avtale
Søknadsfrist18.08.2018

På grunn av stort oppdragstilfang innen rådgivning, utredning og tiltaksplanlegging knyttet til ferskvannsøkologi, søker vi etter en ny medarbeider.

Norconsult er engasjert i en rekke typer oppgaver knyttet til ferskvannsøkologi og fisk i vann og vassdrag. Typiske oppgaver er konsekvensutredning av utbyggingsprosjekter, oppfølging og overvåking i byggefase, prosjektering og oppfølging av fiskevandringsløsninger og habitattiltak, tiltaksrettet vannovervåking med videre. Våre kunder er kraftselskap, offentlige og private utbyggere, miljøforvaltningen og kommuner.

Dine hovedoppgaver vil være rådgivning og utredning i forbindelse med revisjon av konsesjonsvilkår for vannkraftanlegg, planlegging av fiskepassasjer, rådgivning og kartlegging basert på prinsippene for miljødesign i vassdrag samt overvåkingsdesign og oppfølging.

Vi kan tilby et innovativt arbeidsmiljø med vekt på faglig utvikling og bruk av moderne verktøy og metoder.

Kvalifikasjoner vi vil legge vekt på er erfaring innenfor nevnte fagområder, relevant utdannelse på masternivå, gode evner til samarbeid på tvers av faggrenser, gode kunnskaper om ferskvannsøkologi og løsningsorientering. Stillingen kan tidvis innebære en del feltarbeid på oppdrag i ulike deler av landet, og det er en fordel om du har noe felterfaring. Det er en forutsetning at du har sertifikat for personbil.

Det er en fast 100 % stilling med konkurransedyktige betingelser. Ønsket oppstart er så tidlig som mulig etter 15. august 2018.

Du vil bli ansatt i avdeling Energi – Miljø, som har 24 faste medarbeidere med naturfaglig eller landskapsfaglig bakgrunn, og du vil være knyttet til en faggruppe med spesialister innenfor fisk- og ferskvannsøkologi.

Arbeidssted er fortrinnsvis Sandvika, men andre av Norconsults kontorsteder kan også være aktuelle. Se Norconsult.no for oversikt over kontorsteder.

Send søknad

Kontaktperson

Lars Bendixby

Consultant Energy and Environment

Tlf. +47 95780855 Send e-post

Vis flere stillinger: