Omega Holtan og M-Tek fikk rammeavtale med Omsorgsbygg

Omega Holtan og M-Tek har blitt tildelt kontrakt for termografering og tilstandskontroll av Oslo kommune ved Omsorgsbygg Oslo KF. Kontrakt vil bli signert i løpet av de nærmeste dagene.

Konkurransen ble gjennomført som åpen anbudskonkurranse og det var fem tilbydere som leverte tilbud. Alle tilbydere oppfylte kvalifikasjonskravene og tildeling ble gjort etter en vekting av pris, kvalitet og miljø.

Kontrakt ble tildelt Omega Holtan og M-Tek med omtrent 50 prosent fordeling av porteføljen.

Estimert verdi på anskaffelsen er åtte millioner fordelt på fire år.

Tildelingskriteriene for konkurransen var 80 prosent pris, 10 prosent kvalitet og 10 prosent miljø. Det var i tillegg tøffe kvalifikasjonskrav omhandlende blant annet:

- Krav til sertifiseringer i henhold til NEK 405-1, NEK 405-3 og NEK 405-4

-Kvalitetssikringssystem

-Erfaring

-Kapasitet

-Økonomi

- Omsorgsbygg setter høye krav til sine leverandører og skal ha levert riktig kvalitet til rett pris. At bransjen vi opererer i utfordres er bare positivt, og det bidrar til kontinuerlige forbedringer og økt profesjonalitet. Krav til sertifisering i henhold til NEK 405-serien gir trygghet og sikrer uavhengighet mellom partene. Dette har vært et langsiktig arbeid vi har deltatt i, for å sikre like konkurransevilkår, standardiserte kompetansekrav og leveranser. Det er veldig tilfredsstillende å se at våre strategier lykkes og at vi vinner like mye på kvalitetskriterier som på pris, og dette gir trygghet for våre kunder, sier daglig leder Ragnar Holtan i Omega Holtan.

- Vår avdeling er rigget for å håndtere de store eiendomsbesitterene, samtidig som det gjør oss konkurransedyktige at vi har omkring 10.000 kunder fordelt rundt i Norge og Norden. Stor kundemasse gir oss muligheten for å ha god logistikk og effektiv oppdragsgjennomføring, sier avdelingsleder i Omega Holtan, Mona Jentoftsen.