F.v.: Jon-Erik Lunøe, daglig leder i Ulven AS, og Nils Smetbak, daglig leder i Isachsen Anlegg AS

BetonmastHæhre inngår anleggskontrakt med OBOS

Isachsen Anlegg, et selskap i BetonmastHæhre-konsernet, har inngått en avtale med OBOS om oppgradering av gatetun, torg og kulvert på Ulven i Oslo.

Kontrakten har en verdi på 168 millioner kroner.

- Dette er en stor og viktig kontrakt for oss, sier Nils Smetbak, daglig leder i Isachsen. Det er spennende å få ta del i OBOS’ transformasjon av en hel bydel, som i dag bærer preg av industri, lager og logistikk. Vi er stolte av å ha fått tillit av OBOS til å utføre denne prestisjefylte jobben, tilføyer han.

Ulven-området skal oppgraderes fra å være et område dominert av industribebyggelse til å bli en moderne bydel med en stor andel boliger. Det er planlagt å bygge ca. 3 000 boliger og 200 000 kvadratmeter næring. Hele prosjektet på Ulven skal ha en gjennomtenkt, grønn tankegang. Det er snakk om en fullstendig transformasjon, som skal føre OBOS videre inn i det grønne skiftet.

Prosjektsjef infrastruktur i OBOS Ulven AS, Torgrim Dalseg, ser frem til å komme i gang med prosjektet.

- Isachsen Anlegg ble valgt for at de totalt sett leverte det beste tilbudet. De hadde god pris og gode løsninger for gjennomføring av de beskrevne arbeidene. legger han til.

Arbeidene tar til i juni, og skal ferdigstilles høsten 2019.