Fra venstre Terje Lastein, salgssjef deler og utstyr i Nasta, daglig leder Jarl-Erik Nyseth og styreleder Bjørn Tveter i Bjørn og Øyvind Tveter AS. Foto: Nasta.

Vant Weber vibroplate fra Nasta

Anleggshuset.no er Nasta sin nylanserte nettbutikk for anleggsutstyr. I forbindelse med etableringen ble det lyst ut trekning av en Weber vibroplate blant dem som fullførte en netthandel innen 15 mai.

Den heldige vinneren ble Bjørn og Øyvind Tveter AS som hadde handlet en 370 liters Nasta smalskuff, skriver selskapet i en melding.

– Vi har mange Nasta-skuffer fra før og vet at det er høy kvalitet til en fornuftig pris. Vi ble overrasket over å bli trukket ut som vinner av konkurransen, men er meget fornøyd med det. Vibroplata kommer godt med nå som det er høysesong, sier daglig leder Jarl-Erik Nyseth i Bjørn og Øyvind Tveter AS.

Premien, som var en Weber CF2HD 83 kilos vibroplate, ble tatt godt i mot da Nasta besøkte selskapet for å overrekke premien.

Ifølge Nasta ble kunden umiddelbart positivt overrasket over brukerkomforten til Weber vibroplaten og det spesielle lav-vibrasjonshåndtaket som reduserer Hånd Arm Vibrasjoner (HAV).

– Weber tar forebygging av Hånd Arm Vibrasjons Syndrom på alvor og har klassifisert og merket maskinene som har lavere enn 2,5 m/s². I henhold til forskriften Weber forholder seg til gir for eksempel vibrasjonen målt for CF2HD plata en tillat brukstid på 8,68 timer per dag per operatør, skriver Nasta.