Operatør

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Industry
FylkeVestfold
StedLarvik
Søknadsfrist14.06.2018

NCC Industry er organisert i forretningsområdene Hercules, Steinmaterialer og Asfalt.

NCC Industry har pukkverkene Hedrum, Grinda og Tjølling i Larviksområdet. Hedrum og Grinda ligger ved Landhjem i Larvik kommune, ca 2 km nord for Larvik sentrum. Tjølling ligger ved Klaastad i Larvik kommune, ca 6 km fra Larvik sentrum. Steinen fra disse pukkverkene har en rekke bruksområder.

Ønsker du å få muligheten til å være med å utvikle en av bransjens mest spennende virksomhet? NCC Industry er i suksessiv vekst og vi søker etter operatører til pukkverkene i Larvik.

Som Operatør er det en fordel at du har:

  • erfaring fra entreprenør eller drift av knuse-/sikteanlegg
  • maskinførerbevis
  • mekanikerbakgrunn
  • stor arbeidskapasitet og godt humør

Nødvendig opplæring og innføring vil bli gitt.

Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. Du vil ha kreative og dyktige kollegaer og et hyggelig arbeidsmiljø. NCC kan tilby gode pensjons- og forsikringsordninger.

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med oss. Se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem.

Søknadsfrist: 14. juni 2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Ronny Sørås
Avdelingsleder Steinmaterialer
+47 41 60 37 39
ronny.soras@ncc.no

Vis flere stillinger: