Selgende prosjektleder

Sandvik Play leverer moderne park- og byromsmøbler. Benker, bord, blomsterkasser, sykkelstativ og avfallsbeholdere. Vi har også et stort utvalg lekeapparater, trampoliner og lekehus. Alt til lekeplassen og barnehagen. Treningsapparater for parkour og annen utesport. Sandvik Play har alltid fokus på sikkerhet, og legger fallmatter, helstøpt gummi, gummibark, kunstgress og gressarmeringsmatter. Ingen uteområder eller lekeplasser er like, derfor skreddersyr vi løsningen for våre kunder.

Selskapet holder i dag til i lokaler sentralt på Damsgård i Bergen og har 7 ansatte. Omsetningen i selskapet har steget kraftig de siste årene og den positive utviklingen fortsetter.

FirmaSandvik Play
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist12.06.2018

SANDVIK PLAY vokser og søker nå etter en selgende prosjektleder, som kan ta ansvar for oppfølging av kunder, nye og eksisterende prosjekter.

Vi ser etter en selgende, utadvendt og effektiv person, som har bakgrunn som anleggsgartner, fra anleggs- eller byggebransjen.

Du må være en god lagspiller og trives med å være mellomleddet mellom oss og kundene våre. Du vil være sentral i utarbeidelse av anbud og innhenting av nye oppdrag. Du inngår i ledelsen og får en viktig posisjon i et selskap i vekst.

Vi har konkurransedyktige betingelser, et godt arbeidsmiljø og mulighet for faglig- og personlig utvikling.

Ønsker du å vite mer, er du velkommen til å kontakte Bjørn Dahl, eller Torhild Håvardstun hos Randstad i Bergen. Bjørn treffer du på mobil 970 58 901 og Torhild har mobil nr. 400 21 552.

Søk stilling

Vis flere stillinger: