Arkivfoto: Veg Tech

Veg Tech kjøper aksjemajoriteten i Blomstertak

Veg Tech AB kjøper 60 prosent av det norske selskapet Blomstertak AS.

Selskapene har samarbeidet på det norske markedet i flere år, hvor Blomstertak jobber som installatør av grønne tak og vegetasjonsmiljøer, hovedsakelig med produkter fra Veg Tech.

– Vi styrker nå vår posisjon videre på det norske markedet ved at Blomstertak blir en del av vår virksomhet og forsterker dermed vår organisasjon i dette interessante markedet. Eksisterende ledelse og ansatte vil forbli i virksomheten og dermed garantere lokal kunnskap og service, samt en langsiktig satsing for våre kunder, sier Bengt-Erik Karlberg, administrerende direktør i Veg Tech i en pressemelding.

Blomstertak omsatte for 8,5 millioner kroner 2017 og sysselsetter seks ansatte i Ås like utenfor Oslo. Selskapet monterer grønne tak med eget personale over hele Norge, men hovedsakelig i Oslo- regionen der de fleste kundene er lokalisert.

– Det vil være et løft for virksomheten å være en del av et større selskap, og vi regner med å kunne ta større kontrakter sammen enn som et enkelt selskap, og dermed øke veksten ytterligere, sier Øistein Kvarme, grunnlegger og administrerende direktør i Blomstertak AS.

Nordic Waterproofing Group inngikk en avtale den 19. april 2018 om å kjøpe Veg Tech AB, en avtale som er pågående og forventes å være avsluttet senere i sommer.