Ny partner i Dark Arkitekter

Etter 2 år hos Hille Melbye Arkitekter vender Tor Christian Møglebust hjem til Dark Arkitekter.

- Vi er glade for å ha Tor Christian tilbake, og anser han som veldig viktig for å sikre kvalitet og profesjonalitet i utførelsen av store prosjekter. Hans profil og bakgrunn passer perfekt inn i en tid med et stort tilfang av boligprosjekter. Vi ser også at en utvidelse av ledergruppen vil kunne gi oss mer rom til å jobbe med strategi og langsiktige visjoner, sier daglig leder Arne Reisegg Myklestad i en pressemelding.

Dark arkitekter har det siste året ansatt 15 arkitekter, og styrker ledelsen for å ivareta videre vekst og styrke gjennomføringskompetansen.

Møglebust jobbet for Dark Arkitekter fra 2001 til 2016, og har lang erfaring som prosjektleder for komplekse byggeprosjekter.

- Jeg er fornøyd for å være tilbake, og takker selvfølgelig for tilliten. Jeg ser frem til å få være med å videreutvikle DARK til å være et robust arkitekthus i årene som kommer, sier Møglebust

Dark arkitekter er sammen med Zinc og Lark en del av Dark gruppen, med til sammen ca. 85 ansatte innen arkitektur, design, planlegging, interiør og landskap.